Τελευταία ενημέρωση 05:45, 16 Απρ 2024

Η Κ17 παρά την ισοπαλία κράτησε τα κεκτημένα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Κ17 του Ατρόμητου έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρώτη δυάδα που οδηγεί στα play offs του πρωταθλήματος καθώς παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 στον ΟΦΗ σήμερα στο γήπεδο του Ήφαιστου. Ωστόσο διατήρησε τα κεκτημένα καθώς παραμένει μόνη στην 3η θέση έχοντας πολλά παιχνίδια στην συνέχεια για να πετύχει τον μεγάλο της στόχο.

Οι πολλές ελλείψεις που είχαν ως αποτέλεσμα να παρουσιαστεί η ομάδα χωρίς τα βασικά της στελέχη στην τριάδα της επίθεσης αλλά και στο χώρο της μεσαίας δημιούργησαν πρόσθετο πρόβλημα στον Ατρόμητο που με περισσότερο πάντως  «καθαρό μυαλό», γιατί η προσπάθεια έγινε και ήταν εξαιρετική, μετά το 2-2 θα μπορούσε  να πάρει τη νίκη.

Ο Γκαμάνης στο 2' σημείωσε το 1-0 αλλά οι κρητικοί έκαναν την ανατροπή με τους Θεοδοσουλάκη και Μπαριτάκη. Το 2-2 που έμελλε να καθορίσει το ματς πέτυχε στο 70' ο Πσροτσίδης καθώς στο τελευταίο ημίωρο με τις αλλαγές που ήρθαν από τον πάγκο ο Ατρόμητος πίεσε τον αντίπαλο του χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες μετά την ισοφάριση για να πάρει τη νίκη αλλά βρήκε απέναντι του ένα πολύ καλό γκολκίπερ, τον Μακατουνάκη.

Ξεκίνησαν για την ομάδα του Κορακάκη  οι Δήμος, Γεωργόπουλος, Ράπτης, Γκαμάνης, Ζάννης, Καραμάνης, Παροτσίδης, Ντόκο, Γκουτίδης, Λάγγας, Καλομοίρης. Έπαιξαν και οι Μουντές, Γκαρτζονίκας, Τσαντίλας.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Ιανουάριος 2020 19:50
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Και διπλό και εξάδα και...Μπουσούλατζιτς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας