Τελευταία ενημέρωση 23:03, 19 Απρ 2024

«Μας κέρδισαν και στις δυο πλευρές του γηπέδου»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ανωτερότητα της Τενερίφης, αναγνώρισε ο προπονητής του Περιστερίου Νίκος Παπανικολόπουλος στο τέλος του χθεσινού αγώνα.

«Συγχαρητήρια στην Τενερίφη. Μας κέρδισαν και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Είχαν ενέργεια από το πρώτο δευτερόλεπτο, εμείς ακολουθούσαμε αμυντικά σε όλες τους τις ενέργειες, με ένα δυο μέτρα απόσταση και όταν αυτή η ομάδα βρει ρυθμό είναι πολύ δύσκολο να την σταματήσεις». Και συνέχισε λέγοντας: «Είχαν ένα εξαιρετικό ποσοστό στα τρίποντα, αλλά το τρίποντο έχει να κάνει και με το ότι σπάσανε την άμυνα μας πάρα πολύ εύκολα και ειδικά ο Χουέρτας... Είναι γνωστό ότι ο Γκρέι και ο Χάτσερ είναι από τους βασικούς σκόρερ μας, όλοι προσπαθούν να τους σταματήσουν, απλώς σήμερα είχαν μια κακή ημέρα, δεν μπορεί να είναι σε καλή ημέρα πάντοτε».

Ο Γιανίκ Μορέιρα που πάλεψε κοντά στο καλάθι, είπε: «Μας κέρδισαν καθαρά. Είχαν σωστό πλάνο, το εκτέλεσαν άριστα. Δεν μπορέσαμε να αμυνθούμε απέναντι τους, θα πρέπει να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε μερικά πράγματα αλλά ήταν αργά. Έχουμε πολλά ματς ακόμη μέσα στην σεζόν, θα δουλέψουμε και πιστεύω θα πάμε καλα».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Τενερίφης Τσούς Βιντορέτα, υποστήριξε: «Ήταν ευκολότερη νίκη απ' ότι περιμέναμε. Παίζαμε εναντίον ίσως της ισχυρότερης άμυνας του φετινού BCL. Με τα πολύ υψηλά ποσοστά μας στην επίθεση στα πρώτα 12-14 λεπτά καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και χάρη στην άμυνα μας να διατηρήσουμε την διαφορά αυτή και να την αυξήσουμε στην τρίτη περίοδο και τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε και να μείνουμε στην κορυφή του ομίλου... Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε πάθει ζημιά από τον Χάτσερ και τον Γκρέι, ιδίως προς το τέλος του ματς, οπότε σήμερα χρειάστηκε να σχεδιάσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, για να τους περιορίσουμε. Το κάναμε τέλεια. Σημασία δεν έχει μόνο το σχέδιο, αλλά και το πως το εκτελούν οι παίκτες και το εκτελέσαμε τέλεια. Έτσι σε όλο το παιχνίδι Χάτσερ και Γκρέι αισθάνονταν άβολα».

Ο Γιώργος Μπόγρης από την μεριά του, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο BCL με την ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο το 2017. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι που ήταν μέχρι αυτό το ματς στις δέκα καλύτερες ομάδες στην αξιολόγηση. Θέλουμε να δείχνουμε χαρακτήρα και να κερδίζουμε δύσκολα ματς. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε διάρκεια προκειμένου να φτάσουμε ψηλά και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Να επιβάλλουμε τη φυσική μας παρουσία»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας