Τελευταία ενημέρωση 16:52, 25 Απρ 2024

Ο... αθόρυβος αλλά καθοριστικός Βέλλιος!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μπορεί ο Απόστολος Βέλλιος να έχει μόνο επτά 90λεπτα στα πόδια του την φετινή σεζόν, όμως όποτε αγωνίζεται ακόμα κι ως αλλαγή καταφέρνει να είναι καθοριστικός για τον Ατρόμητο.

Το καλοκαίρι στο Περιστέρι υπήρξε ένα μεγάλο κενό στην επίθεση με την φυγή του Ευθύμη Κουλούρη. Οι άνθρωποι του Ατρόμητου κατάφεραν να καλύψουν το κενό αυτό με την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου. Ενός επιθετικού με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο της Premier League και γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας.

Η σεζόν που διανύει είναι ήδη η δεύτερη πιο παραγωγική της καριέρας του! Έχει καταφέρει εντελώς... αθόρυβα, να μετρά 6 τέρματα, όσα είχε σημειώσει και την σεζόν 16/17 στη Championship με την φανέλα της Νότιγχαμ. Τότε σε 28 παιχνίδια, ενώ φέτος τα έχει καταφέρει σε 14 συμμετοχές και μόλις 7 ως βασικός! Κυνηγά με λίγα λόγια την πλέον παραγωγική του σεζόν, η οποία ήταν η 15/16 με την φανέλα του Ηρακλή όταν σε 27 συμμετοχές είχε βρει δίχτυα 11 φορές κι είχε δώσει 1 ασίστ.

Ο Απόστολος Βέλλιος λοιπόν, έχει καταφέρει να δίνει βαθμούς στον Ατρόμητο σχεδόν με κάθε του τέρμα. Τα 6 γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής φέτος, μεταφράζονται σε 6 βαθμούς, αν και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο οι Περιστεριώτες είχαν κερδίσει εύκολα με 4-0. Τα υπόλοιπα τέρματά του είναι σε παιχνίδια που ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος, ενώ σκόραρε δύο φορές και κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι όταν η ομάδα του ηττήθηκε στις καθυστερήσεις. Πέρα των γκολ όμως, ο Βέλλιος ήταν καθοριστικός και στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Αστέρα.

Είναι ο ποδοσφαιριστής που μπήκε για 22 λεπτά στο παιχνίδι και έβαλε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Αποκορύφωμα το πέναλτι που κέρδισε, και αμφισβητεί ο Αστέρας, από τον Σουάρεζ το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μανούσος. Κάποιος μπορεί να πει πως η παρουσία του στο παιχνίδι του Σαββάτου έφερε και την νίκη για τον Ατρόμητο!

Όπως και να έχει, με τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος να είναι μόλις στην αρχή του, ο Απόστολος Βέλλιος έχει πολλά παιχνίδια μπροστά του ώστε να πιάσει τους στόχους που έθεσε ο ίδιος στην αρχή της σεζόν. Δεδομένα θα έρθουν περισσότερα παιχνίδια που θα τον βρουν στη βασική ενδεκάδα, ενώ αν ο Ατρόμητος καταφέρει να μπει και στα πλέι οφ, εκεί η παρουσία του μπορεί να είναι ακόμα πιο σημαντική και καθοριστική για το «αστέρι». Αυτό γιατί όλοι στην ομάδα γνωρίζουν την ποιότητα και το ταλέντο του Βέλλιου, κάτι που έχει φανεί κι από τις δύο φετινές του γκολάρες με Λαμία και Άρη!

Πηγή gazzetta.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιανουάριος 2020 22:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έκλεισε ήδη θέση στους «8»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας