Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο «σημαιοφόρος» σε φωτό που θα μείνει στην ιστορία!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Φωτό που θα αποτελεί σημείο αναφοράς τα επόμενα χρόνια αποτύπωσε ο φακός με τον Γιώργο Μανούσο να πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ εναντίον του Αστέρα Τρίπολης κρατώντας το σημαιάκι του κόρνερ με το σήμα του Ατρόμητου.

Ο άνθρωπος του αγώνα  ήδη έχει κάνει... ρεκόρ καριέρας στα γκολ! Σε μια περίεργη χρονιά για τον Ατρόμητο, η ομάδα του Περιστερίου έχει καταφέρει μετά το τέλος της 17ης αγωνιστικής να βρίσκεται μόλις 1 βαθμό κάτω από την έκτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Αυτό το οφείλει σε τεράστιο βαθμό στις επιδόσεις του Γιώργου Μανούσου.

Ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποιεί την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του. Ο 32χρονος επιθετικός του Ατρόμητου είναι μαζί με τον Γούτα οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν έχουν χάσει παιχνίδι φέτος. Πλέον ο Μανούσος μετρά 17 συμμετοχές για το πρωτάθλημα σε 17 παιχνίδια, ενώ το 2020 μπήκε με ιδανικό τρόπο για εκείνον, καθώς σημείωσε δύο τέρματα που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του.

Ο επιθετικός από την Μυτιλήνη, μπήκε στη νέα χρονιά έχοντας 7 τέρματα. Ήθελε ένα για να ισοφαρίσει το... ρεκόρ καριέρας του που κρατούσε από την σεζόν 16/17 όταν με τον Πλατανιά είχε σημειώσει 8 τέρματα. Κόντρα στον Αστέρα, όχι απλά βρήκε το γκολ που έψαχνε, αλλά σημείωσε ακόμα ένα και πλέον διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

Το Σάββατο ανέβηκε για ακόμα μια φορά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, όμως το γκολ του Ελ Αραμπί στο ντέρμπι «αιωνίων», τον άφησε και πάλι στη δεύτερη θέση. Πλέον ο ίδιος έχει 9, ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού 10 και ο Σφιντέρσκι επίσης 9, με τον Ολιβέιρα να ακολουθεί με 8. Ο Μανούσος γνωρίζει πολύ καλά πως του παρουσιάζεται μια τεράστια ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος και θα κάνει τα πάντα γι' αυτό.

Κάποιος, λοιπόν, θα μπορούσε να... πιαστεί από τον πανηγυρισμό του 32χρονου επιθετικού μετά το δεύτερο του τέρμα απέναντι στον Αστέρα και να έλεγε πως είναι ο σημαιοφόρος του Ατρόμητου αυτή τη σεζόν. Δεν θα είχε κι άδικο! Με 9 τέρματα και 1 ασίστ, είναι ο πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής του «αστεριού» κι ο πιο σημαντικός λόγος που η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είναι ακόμα... ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιανουάριος 2020 19:25