Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρεκόρ επισκεψιμότητας ο Ρούμπας!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αφού για 15 χρόνια δεν ήξερε που βρισκόταν το γήπεδο του Περιστερίου, φέτος έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Ο λόγος για τον πρόεδρο του Άγιου Ιερόθεου Παναγιώτη Ρούμπα, φίλαθλο του Ολυμπιακού, ο οποίος στο άκουσμα του ονόματος του Ατρόμητου μπορεί και να έβγαζε...σπυράκια.

Μετά όμως την εκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο με την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη με την ψήφο προφανώς των περιστεριωτών πολιτών καθώς ο ίδιος δηλώνει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι «είμαι Ιεροθιώτης και όχι Περιστεριώτης»,  πηγαίνει στο γήπεδο κι έστω για μισή ή μια ώρα κάνει τις δημόσιες σχέσεις του γιατί για να τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του Ατρόμητου «κομματάκι δύσκολο».

Το ίδιο λοιπόν έκανε κι χθες παρακολουθώντας το τελευταίο μισάωρο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης από την στιγμή που δεν ταξίδεψε στη Μύκονο για να δει την ομάδα του.

  Ο Ρούμπας είναι αυτός ο πρόεδρος πάντως που η ομάδα του είδε την ιστορία της γραμμένη σε βιβλίο, κάτι που άλλα σωματεία του ίδιου βεληνεκούς δεν μπορούν να διανοηθούν στα πιο τρελά τους όνειρα και όμως εκείνος δεν θεώρησε σκόπιμο να ενδιαφερθεί για την πορεία της έρευνας, να εκδώσει μια ανακοίνωση, να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που δούλεψαν για την ιστορία της ομάδας του.

Λες και έχει πολλά να κάνει, αφού τον σχεδιασμό της Ανδρικής Ομάδας τον έχει αναλάβει άλλος, και την επίβλεψη της Ακαδημίας  επίσης κάποιος άλλος.

Τα υπόλοιπα γνωστά δεν χρειάζεται να τα πούμε. Κύριος με τα όλα του!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Ιανουάριος 2020 16:06