Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάζινς:« Έτοιμος για όλα με σκληρή δουλειά»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βοήθεια σε όλους τους τομείς της περιφέρειας και σκληρή δουλειά υπόσχεται ο Αϊζάια Κάζινς, λίγες ώρες πριν από το ντεμπούτο του με το Περιστέρι.

Λίγο μετά την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες και προπονητές και καθώς τον περιμένει μία δύσκολη πρεμιέρα στο Ιβανώφειο με τον Ηρακλή (Σάββατο 4/1, 15:45, ERTPlay1), ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ μίλησε για τις πρώτες εικόνες του από την ομάδα, τις προσδοκίες του, αλλά και για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν μέσα στο γήπεδο.


- Σε τι προσβλέπεις σε αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα σου, στο Περιστέρι;

Αυτό που προσδοκώ είναι να μπορέσω να παίξω σε υψηλό επίπεδο, να εργάζομαι σκληρά και να βελτιώνομαι κάθε μέρα.

- Από το λίγο που έχεις δει την καινούργια σου ομάδα, σε ποια τμήματα του παιχνιδιού πιστεύεις ότι μπορείς να συμβάλεις περισσότερο;

Νομίζω ότι θα μπορέσω να συμβάλω στην δημιουργία, να φτιάχνω φάσεις για τους συμπαίκτες μου, αλλά και να σκοράρω και να προσθέτω ενεργητικότητα στην άμυνα.

- Οι οπαδοί του Περιστερίου θα πρέπει να σε θεωρούν πόιντ γκαρντ ή σου αρέσει να παίζεις κι άλλους ρόλους στην περιφέρεια;

Σίγουρα μου αρέσει να παίζω στη θέση του πόιντ γκαρντ, αλλά έχω καλή αντίληψη του παιχνιδιού και είμαι διατεθειμένος να παίξω κι άλλους ρόλους προκειμένου να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει.

- Η Αθήνα πώς σου φαίνεται, είναι εύκολο να προσαρμοστείς εδώ, ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;

Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην Αθήνα και όλα φαίνονται μια χαρά. Για την ώρα, προσπαθώ απλώς να προσαρμοστώ στους δρόμους που μου είναι άγνωστοι και να αρχίσω να προσανατολίζομαι στην πόλη.