Τελευταία ενημέρωση 03:08, 18 Απρ 2024

Με τον Αρσένη μαζί συνέχισαν με νίκη!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Συνεχίζουν δυναμικά  την αγωνιστική τους πορεία οι ProMini του Γ.Σ. Περιστερίου στο Τουρνουά του Alma Club στον Άλιμο. Σήμερα ξεπέρασαν το εμπόδιο του Πανιωνίου με μια ακόμη άνετη νίκη! Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Αρχιπροπονητής της Περιστεριώτικης ομάδας, Αρσένης Μαρούλης. Ο Αρσένης έδωσε τα συγχαρητήρια του σε όλα τα παιδιά και καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα το χαμόγελό του μαρτυρούσε τις θετικές του σκέψεις για το μέλλον της ομάδας. 
 
Με την λήξη του αγώνα δήλωσε: " Σιγά σιγά και με δουλειά το όνειρό μας για την υδατοσφαίριση στο Περιστέρι μέσα από τον Γ.Σ. Περιστερίου παίρνει σάρκα και οστά. Ξεκινήσαμε για πρώτη φορά να λαμβάνουμε μέρος σε τουρνουά για ProMini με στόχο τόσο οι αθλητές μας όσο και οι γονείς τους να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την μαγεία του αθλήματος από τα πρώτα κιόλας βήματα. Η απόφασή μας αυτή δικαιώνεται μέσα από την συμμετοχή των παιδιών, τα χαμόγελα και τα χειροκροτήματα των γονιών. Γίνεται πράγματι μία πολλή καλή δουλειά στον Γ.Σ. Περιστερίου και με πολύ κέφι. Στα επόμενα χρόνια θα καταφέρουμε να γίνουμε ένας από τους πρωταγωνιστές του χώρου. Δεν θέλουμε το "γρήγορα" ...θέλουμε το "σωστά".
 
Με την λήξη του αγώνα οι πανηγυρισμοί των μικρών ίσως να ακούστηκαν μέχρι το Περιστέρι. Έδωσαν - όπως επιβάλει το "ευ αγωνίζεσθαι" τα χέρια με τους "αντιπάλους" τους και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός μόνο ενώνει και δεν χωρίζει τίποτα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Απρίλιος 2015 20:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κρίμα! Έβαλε λουκέτο ο Αστέρας Περιστερίου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας