Τελευταία ενημέρωση 07:50, 23 Απρ 2024

Ξανθόπουλος: «Να αλλάξουμε πρόσωπο»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Να αφήσουν πίσω άμεσα το παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου θέλουν στο Περιστέρι  και γι' αυτό έχουν εστιάσει την προσοχή τους στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς με τον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο», μια δύσκολη έδρα, όπου οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις τους στο 2020.

«Προερχόμαστε από δυο κακές ήττες που ήταν εκτός προγράμματος, δεν δείξαμε καλό πρόσωπο με τον Κολοσσό εκτός έδρας και τον Ήφαιστο εντός και δεν κλείσαμε καλά το 2019» υποστήριξε ο Βασίλης Ξανθόπουλος και συνέχισε: «Ελπίζω να ξεκινήσει το 2020 με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή και σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι το Ιβανώφειο. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι να αλλάξουμε πρόσωπο».

Ο έμπειρος πλέι μέικερ του Περιστερίου παραδέχθηκε ότι: «θυμίζει την έδρα που είχε παλιά ο Ηρακλής, παρ' ολ' αυτά εμείς δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε, πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο των προπονητών μας και να μην δώσουμε σημασία στο τι θα γίνεται έξω από τις γραμμές του γηπέδου».

Μετά το ρεπό της Κυριακής οι «κυανοκίτρινοι» μπήκαν σήμερα ξανά στο γήπεδο ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον «γηραιό».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χάνει το «Ιβανώφειο» ο Ξανθόπουλος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Για την.... πάρτη της!

Για την.... πάρτη της!

22 Απρ 2024 Ανθούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας