Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βέλλιος - Σκορδίλης: «Γεμίστε τα γήπεδα»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το ραντεβού μας δόθηκε στο πανέμορφο Άλσος Περιστερίου. Ήταν και οι δύο συνεπείς στο ραντεβού τους. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά όμως έφυγαν μαζί, δείγμα της οικειότητας που απέκτησαν τόσο γρήγορα. Απαραίτητες συστάσεις και  κατόπιν  συζήτηση σε εγκάρδιο κλίμα. Όταν σε ενώνει ο αθλητισμός και μια πόλη όλα είναι διαφορετικά!

 Ο Απόστολος Βέλλιος και ο Γάιος Σκορδίλης, οι δύο σέντερ φορ του Ατρόμητου και του ΓΣ Περιστερίου, ανταμώνουν λοιπόν αποκλειστικά στο «Αθλητικό Περιστέρι» του Δεκεμβρίου  και σας εύχονται Χρόνια Πολλά μαζί με τα μικρά κορίτσια από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Γιτάνη» μέσα σε ένα σούπερ γιορτινό φόντο. Παράλληλα κάνουν τον  απολογισμό της χρονιάς που φεύγει αλλά και τις προβλέψεις τους για το 2020 που σε λίγες μέρες θα γίνει μέρος της καθημερινότητας μας.

---- Αποστόλη και Γάιε σας ευχαριστώ θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης που αναδεικνύει για μια ακόμη φορά την αδελφική σχέση του Ατρόμητου και του ΓΣ Περιστερίου.

 ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: «Είναι και δική μου χαρά γιατί καταρχάς γνώρισα ένα εξαιρετικό παιδί τον Γάιο, ανταλλάξαμε απόψεις για το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο και εύχομαι από καρδιάς το μπάσκετ του Περιστερίου να πάει όσο πιο ψηλά και να πετύχει όλους τους στόχους».

ΓΑΙΟΣ: «Νομίζω ότι οι δύο ομάδες δείχνουν συνέχεια και συνέπεια σε αυτή την σχέση, πορεύονται σαν μια και προσπαθούν για το καλό της πόλης, να ακούγεται όσο το δυνατόν πιο πολύ σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όσον αφορά τον Απόστολο, είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια, το επιβεβαίωσα από κοντά. Κάνει πολύ καλή καριέρα και του εύχομαι τα καλύτερα».

---- Και οι δύο αγωνίζεσθε στη θέση του φορ, ένα τέρμα ή ένα καλάθι και οι δύο θέλετε να μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό.

«Πράγματι είναι μια ιδιαίτερη θέση όπως το «πεντάρι« έτσι και ο επιθετικός τρέφεται από αυτή τη σχέση είτε είναι ένα καλάθι είτε μια εστία. Η κατάληξη και για τους δύο αυτής της προσπάθειας θέλουμε να είναι η ίδια γιατί μας δίνει ψυχολογία και επιβραβεύει την προσπάθειά μας».

ΓΑΙΟΣ: «Τα δύο αθλήματα έχουν μεγάλη διαφορά αλλά ο στόχος είναι κοινός. Εγώ να βάζω καλάθια και ο Αποστόλης γκολ. Σημασία έχει να κερδίζει όμως η ομάδα πρωτίστως και όχι ποιος έχει βάλει τα περισσότερα καλάθια ή γκολ».

---- Διανύοντας τις τελευταίες μέρες του 2019 ποια είναι η γεύση που σας αφήνει καταρχάς σε προσωπικό επίπεδο; Αν είστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή σας ή θέλετε το κάτι παραπάνω;

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: «Μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα και ήμουν λίγο άτυχος  γιατί όταν άρχισα να μπαίνω σε μια καλή ροή, «βγήκαν» δύο τραυματισμοί. Έτσι είναι όμως η ζωή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι έχω την εμπειρία να διαχειριστώ με ψυχραιμία την κατάσταση, να αποδώσω τα αναμενόμενα και ταυτόχρονα να ευχαριστηθώ αυτό που κάνω».

ΓΑΙΟΣ: «Νομίζω ότι είμαι ικανοποιημένος, δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου ανάλογα με την χρονική στιγμή. Προέχει να είμαι υγιής, το ίδιο οι συμπαίκτες μου, να τα έχω καλά με τον εαυτό μου και η ομάδα μου να πηγαίνει σύμφωνα με τους στόχους που έχει θέσει».

Αποστόλη έχεις πετύχει βέβαια ένα απίθανο γκολ στη Λαμία, ίσως το καλύτερο της χρονιάς και της μέχρι τώρα καριέρας σου;

«Σαν ομορφιά το καλύτερο της καριέρας μου είναι πράγματι».

--- Εσύ Γάιε ζεις την πορεία του ΓΣΠ από την Α2 μέχρι την Ευρώπη, την περίμενες αλήθεια;

«Όταν ήρθα στόχος ήταν η άνοδος, την πετύχαμε με ένα ιστορικό ρεκόρ. Την επόμενη χρονιά στην Α1 στόχος ήταν η άνοδος, τα καταφέραμε πολύ νωρίς. Κάναμε κάποιες νίκες που μας έδωσαν το δικαίωμα να κοιτάζουμε ψηλότερα και κερδίσαμε την έξοδο στην Ευρώπη. Όλη αυτή η πορεία, μας κάνει πολύ χαρούμενους».

--- Και όσον αφορά τις ομάδες σας ποιος θα λέγαμε ότι είναι ο απολογισμός σε αυτό το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου;

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: «Εκτιμώ ότι η κατάσταση είναι κάπου στη μέση, γιατί όπως πήραμε ένα ματς στο 94’ χάσαμε σε άλλα δύο στις καθυστερήσεις και βαθμούς που θα μας είχαν φέρει πιο ψηλά. Θέλει συγκέντρωση και νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Το θετικό είναι ότι στην ομάδα υπάρχει σταθερά πολύ καλό κλίμα».

ΓΑΙΟΣ: «Στο πρωτάθλημα η ήττα μας από τον Άρη ήταν κακή όμως όλοι μας ξέρουμε ότι δεν έχει σημασία σε τι θέση βρίσκεται η συγκεκριμένη ομάδα. Έχει ειδικό βάρος και σε μια σεζόν με διπλά παιχνίδια μπορεί να γίνει το στραβοπάτημα. Στο κύπελλο έχουμε προκριθεί στα ημιτελικά, έχουμε τον Φεβρουάριο ένα ματς στην Πάτρα με τον Προμηθέα για να περάσουμε στον τελικό και αυτό θα είναι κάτι πολύ ωραίο για την ομάδα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ είμαστε σε μια καλή φάση και μπορούμε να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία. Έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και στις ήττες μας από ομάδες με πολλαπλάσια μπάτζετ τα παλέψαμε μέχρι τέλος και με λίγη τύχη μπορούσαμε ακόμη και τη νίκη».

---- Ένας νέος χρόνος δημιουργεί προσδοκίες και ελπίδες. Ποια εύχεστε να είναι η κατάληξη που θα έχει η φετινή πορεία των δύο ομάδων;

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: «Νομίζω ότι όπως ξεκινήσαμε  με στόχο την  η εξάδα κάτι που πετυχαίνει σταθερά η ομάδα τα τελευταία χρόνια, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.  Η ομάδα έχει εξαιρετικούς ανθρώπους που την αγαπάνε από τον πρόεδρο μέχρι τον πιο απλό υπάλληλο και αυτό διαχέεται ενώ την ίδια αγάπη εισπράττουμε και από τους φιλάθλους. Παράλληλα μας ενδιαφέρει και η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας».

ΓΑΙΟΣ: «Καταρχάς να έχουμε όλοι μας υγεία, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κι επειδή στις ομάδες που έχω αγωνιστεί όταν φθάνει το τέλος της χρονιάς συνήθως είμαστε μέσα στους στόχους, το γεγονός αυτό δίνει ενέργεια και δύναμη για την επόμενη περίοδο».

---- Τις ημέρες των γιορτών πως και που θα τις περάσετε;

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: «Οικογενειακά και στην Ελλάδα. Είναι η δεύτερη χρονιά σε αυτή τη δεκαετία που οι γιορτές με βρίσκουν στην πατρίδα μου και θέλω να τις απολαύσω».

ΓΑΙΟΣ: «Μάλλον στο γήπεδο, έχουμε παιχνίδια είναι λίγο δύσκολο να φύγω γιατί δεν θα έχουμε πολλές μέρες ρεπό. Λογικά λοιπόν στην Αθήνα με φίλους και συμπαίκτες».

---- Ποια είναι τα πιο αγαπημένα σας Χριστούγεννα που ποτέ δεν έχετε ξεχάσει;

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: «Εγώ θα έλεγα τα πιο ιδιαίτερα Χριστούγεννα, τα πρώτα μου στην Αγγλία. Από τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά τη μια μέρα, στο γήπεδο την επόμενη γιατί ήταν boxing day και είχαμε αγώνα».

ΓΑΙΟΣ: «Θα πω στην Κέρκυρα με την οικογένεια μου, όμως λόγω υποχρεώσεων δεν το έχω καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Την παραμονή των Χριστουγέννων έχουμε ένα έθιμο με τους φίλους μου από τη Θεσσαλονίκη να συναντιόμαστε, ίσως και αργά αν το αποφασίσω, να πεταχτώ να τους δώ».

---  Πως ονειρεύεστε να σας βρουν τα επόμενα χρόνια της καριέρας σας;

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: «Να με βρουν υγιή και χαρούμενο στην ομάδα που θα είμαι, όπως τώρα στον Ατρόμητο. Αν και δεν είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία, έχω ζήσει πολλά και το μόνο που σκέφτομαι είναι να περνάω καλά και να νιώθω ευτυχισμένος με την ομάδα μου».

ΓΑΙΟΣ: « Υγιή πάνω από όλα και ανάλογα με την περίσταση να προσπαθώ να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. Σημασία έχει όσο μεγαλώνω να το ευχαριστιέμαι και όσα χρόνια παίξω ακόμη λίγα ή πολλά να με γεμίζει αυτό που κάνω».

--- Ποια ευχή θέλετε να στείλετε σε όλους τους περιστεριώτες φιλάθλους εν όψει Χριστουγέννων και νέου έτους;

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: «Να έχουν την υγεία τους, να είναι όλοι τους ευτυχισμένοι και να μην  το βάζουν κάτω. Να γεμίζουν το γήπεδο για να μας κάνουν χαρούμενους και  εμείς με την σειρά μας να τα δίνουμε όλα για να τους ευχαριστήσουμε».

ΓΑΙΟΣ: «Υγεία, ευτυχία σε όλες τις οικογένειες της πόλης. Οι φίλαθλοι μας να είναι ενωμένοι, πιστεύω ότι κερδίζουμε συνεχώς όλο και περισσότερο κόσμο, εύχομαι να δούμε το γήπεδο γεμάτο και να θυμηθούμε την αίγλη του παρελθόντος. Έχω δει τις φωτογραφίες εκείνων των χρόνων και ξέρω. Από εκεί και πέρα Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους».

 

-----------------------------------------------------------------------------------

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΤΗΣ «ΑΠΕ ΓΙΤΑΝΗ» (ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΒΑΓΔΟΥΤΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΒΕΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΓΓΕΛΟΥ, ΜΕΛΙΝΑ ΜΠΟΝΙΑΚΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΡΑΣΧΗ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΙΑ.  ΣΤΗΝ  «ΑΠΕ ΓΙΤΑΝΗ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ  ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ, ΡΥΘΜΙΚΗΣ, HAPPY GYMNASTICS, BABY GYM. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: www.yitanee.com

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2019 16:10