Τελευταία ενημέρωση 16:17, 23 Απρ 2024
Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την γάγγραινα των πολλών αποβολών που την έχουν φέρει να παίζει με αριθμητικό μειονέκτημα πρέπει να σταματήσει η Κηπούπολη για να απλουστεύσει στα επόμενα παιχνίδια το έργο της παραμονής της στην Α’ Αθηνών.

Ο προπονητής της Δημήτρης Φιλίππου έχει δει μέχρι στιγμής έξι παίκτες του να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια, γεγονός που η ομάδα το έχει «πληρώσει» με την απώλεια βαθμών. Δύο κόκκινες κάρτες έχει ο Σκλαβενίτης και από μια οι Κούρτης, Ε.Λάππας, Ρέρρας, Κ.Λάππας.

Από πλευράς συμμετοχών πρώτοι σε λεπτά είναι κατά σειρά οι Π. Λαγός, Ταμπάκης, Κορμπάκης, Λιαγκόζης, Τζαμαλής και πρώτος σκόρερ ο Τζαμαλής με 6 τέρματα. Κάνοντας τον απολογισμό του δεύτερου μισού του 2019 ο Φιλίππου είπε: «Μετά από δέκα χρόνια είμαστε και πάλι στα σαλόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο στόχος ένας: Να μείνουμε στην κατηγορία και όσο περισσότερο αφήσουμε το στίγμα μας θα είναι τεράστιο όφελος για τον σύλλογο. Είμαστε σε καλό δρόμο και με την προγραμματισμένη διακοπή θα προσπαθήσουμε σε θέσεις που συνεχίζουμε να έχουμε πρόβλημα, να βοηθήσουμε την ομάδα για να πετύχει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον στόχο της παραμονής».

Πηγή: εφημερίδα Αθλητικό Περιστέρι

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Την Κυριακή ο εξ' αναβολής με Διάνα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας