Τελευταία ενημέρωση 02:08, 25 Απρ 2024

Συγκίνηση για Κονταξή στον καλπάζοντα Ατρόμητο Κ20!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η πιο συγκινητική στιγμή στον αγώνα του Ατρόμητου Κ20 που συνεχίζει τον καλπασμό με την αντίστοιχη της Κέρκυρας που επισκίασε τα πάντα, ακόμη και τη νίκη που ούτως άλλως ήταν αναμενόμενη με 3-0, έγινε στο 41 λεπτό. Τότε που μέσα από ένα όχι καλό συμβάν (τραυματισμός Τζίνοβιτς στο γόνατο και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία) γεννήθηκε κάτι αισιόδοξο, αναγεννήθηκε ένας νέος ποδοσφαιριστής.

Ο Δημήτρης Κονταξής εν μέσω χειροκροτημάτων από τους ίδιους τους συμπαίκτες του ξαναμπήκε στο γήπεδο μετά από δύο ολόκληρα χρόνια απουσίας παίρνοντας τιμής ένεκεν το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Το παιδί αυτό είχε ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από τραυματισμούς και άλλος στη θέση του θα τα είχε παρατήσει.

Πριν από μερικούς μήνες ο Ατρόμητος τον έστειλε σε ένα από τα κορυφαία κέντρα αποκατάστασης στον κόσμο στη Μπολόνια, γεγονός που τον βοήθησε αφάνταστα και αποτέλεσε το σημείο –κλειδί για την επιστροφή του.

Μια επιστροφή που έγινε πραγματικότητα, ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε και η σημερινή ημερομηνία θα μείνει για πάντα μέσα στην σκέψη και στην καρδιά του καθώς σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας πορείας.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Κορακάκης είχε την ευκαιρία να κάνει ροτέισον στην ενδεκάδα, ξεκούρασε τους Μπαστακό, Κομνηνό, Κατράνη, Θεοδωράκη, Τζιτζικαλάκη, Κρουσέλ και έδωσε την ευκαιρία στον Στρούγκη που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τη Νίκη Βόλου και στον Παπαδόπουλο να κάνουν την παρθενική τους συμμετοχή.

Το σκορ άνοιξε ο Λημνιός στο 25’ με σουτ και πέντε λεπτά αργότερα ο Ρεγκάκος διπλασίασε τα τέρματα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 67’ με πλασέ του Παπασπύρου.

Ο προπονητής Γώργος Κορακάκης χρησιμοποίησε την ακόλουθη σύνθεση: Κυρίτσης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβοτς (40’ Κονταξής), Μωραϊτης, Λαζαρίδης, Στρούγκος, Νάτσος, Παπασπύρος (69’ Ζούκας), Λημνιός (69’ Παπαδόπουλος), Ρεγκάκος, Τσατσόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Απρίλιος 2015 16:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αύριο «βγάζει» αποστολή ο Νιόπλιας »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας