Τελευταία ενημέρωση 13:20, 19 Απρ 2024

Σαλούστρος: Να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η αλλαγή εικόνας στο εντός έδρας ματς με τον Ήφαιστο (Σάββατο 28/12, 15:45), ύστερα από την ήττα από τον Κολοσσό, είναι ο στόχος του Περιστερίου όπως γράφει στο blog του στον EΣΑΚΕ ο Χρήστος Σαλούστρος.


«Γειά σας φίλοι μου,

Είναι το τελευταίο παιχνίδι για το 2019. Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις σαν ομάδα στο επικοινωνιακό κομμάτι γενικά λόγω των ημερών και γι' αυτό θέλουμε όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας στηρίξουν και να περάσουν καλά.

Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2019. Παίζουμε απέναντι σε μια πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα, σκληρή ομάδα και θεωρώ ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που θα ευχαριστηθούν όσοι έρθουν στο γήπεδο.

Πρόθεσή μας είναι να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος που παίξαμε στην Ρόδο με τον Κολοσσό. Να μπούμε από την αρχή σε όλες τις επαφές πρώτοι, να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παίζουμε εντός έδρας, να είμαστε εμείς εκείνοι που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος.

Η άμυνα είναι το στοιχείο στο οποίο επιμένουμε πάντα, καθώς από εκεί βάζουμε τις βάσεις σε κάθε παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα, προσπαθώντας να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Δεκέμβριος 2019 21:39
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παιδική γιορτή στο ματς με τον Ήφαιστο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας