Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεύμα πρόκρισης η Κ16 του Φοίνικα!

Κατηγορία Ακαδημίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Γεύμα στο τμήμα της Κ16 παρέθεσε η διοίκηση του Φοίνικα με αφορμή την πρόκριση στον όμιλο των ισχυρών ομάδων, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Από πλευράς διοίκησης, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Αλέξης Μαργαρίτης, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Λαλάκης και ο Υπεύθυνος Ακαδημιών και Έφορος της Κ16, Απόστολος Ανδριανάκος. Ο πρόεδρος, στην σύντομη ομιλία του, επανέλαβε για μια ακόμη φορά την περηφάνια που νιώθει για την αγωνιστική κατάσταση, αλλά κυρίως το ήθος των Ακαδημιών.
 
Επίσης, ανέπτυξε για μια ακόμη φορά το πλάνο της Διοίκησης, σύμφωνα με το οποίο, στα επόμενα 2 χρόνια, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι), οι αθλητές του αντρικού τμήματος, θα προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Φυσικά, εξήρε το έργο των προπονητών, και στο πρόσωπο του παρόντα προπονητή της Κ16, Ηλία Θεοδωρακόπουλου έδωσε τα συγχαρητήρια για το έργο τους.

Θυμίζουμε ότι η επιτυχία του τμήματος της Κ16, έχει μεγαλύτερη σημασία, μιας και οι αθλητές της ομάδας είναι αποκλειστικά γεννηθέντες το 2005, εν αντιθέσει με τους περισσότερους αθλητές των άλλων ομάδων, οι οποίοι είναι γεννηθέντες το 2004.