Τελευταία ενημέρωση 11:54, 19 Απρ 2024

Από τη Λετονία στο Σμαραγδένιο Νησί!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο βρέθηκε το Περιστέρι  καθώς με την επιστροφή στο «Ελ. Βενιζέλος» το μεσημέρι οι «κυανοκίτρινοι» πήραν τον δρόμο για το κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Άλλωστε, δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, καθώς ακολουθεί το μεσημέρι του Σαββάτου το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Οι παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου παρά την κούραση από το ταξίδι (πέταξαν νωρίς το πρωί από τη Ρίγα της Λετονίας και έφτασαν το μεσημέρι μέσω Φρανκφούρτης) μπήκαν στο γήπεδο και έκαναν προπόνηση.

Ο Κίνγκσλει Μόουζες που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Ρίγα, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και την μέση, έκανε θεραπεία και αύριο θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητας του για την αναμέτρηση με τους Ροδίτες.

«Μετά από μια τέτοια νίκη όπως αυτή που πετύχαμε στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ειδικά στο κομμάτι της ενέργειας μπορεί να εμφανιστείς άδειος, πολλές ομάδες το παθαίνουν αυτό, εμείς ευτυχώς δεν το κάναμε!» υποστήριξε ο Γάϊος Σκορδίλης που επανήλθε στην 12αδα και αγωνίστηκε στην Λετονία, αφήνοντας πίσω το πρόβλημα τραυματισμού του στον ώμο και συνέχισε: «Ήταν μια νίκη που σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα στον όμιλο που συμμετέχουμε, μας βάζει σε μια πολύ καλή θέση για να περάσουμε στον επόμενο γύρο, που είναι κάτι που θέλουμε πολύ!».

Όσο για την συνέχεια και την «επιχείρηση-Κολοσσός», εξήγησε: «Τώρα έχουμε ένα ακόμη ταξίδι που ολοκληρώνει την δύσκολη αυτή εβδομάδα με τα δυο εκτός έδρας ματς, στην Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό. Ένα αξιόμαχο σύνολο με καλό προπονητή και σίγουρα θα είναι ένα ματς, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Τώρα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για εμάς να έχουμε την ανάλογη ενέργεια που χρειαζόμαστε λόγω της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια και γι' αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Και κατέληξε λέγοντας: «Γενικά ο Κολοσσός έχει δείξει ως τώρα ότι εμφανίζει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο εκτός έδρας, ενώ στην έδρα του φαίνεται να έχει πρόβλημα και ελπίζω να συνεχίσει να το... έχει! Ενισχύθηκε τελευταία με τον Γκρίφιν, που είναι ένας ποιοτικός παίκτης ο οποίος έχει ξαναπαίξει στον Κολοσσό με τον ίδιο προπονητή και αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για τον αντίπαλο, γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σαλούστρος: «Δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας