Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ατρόμητος που αντιστέστεται είναι εδώ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Αυτός είναι ο Ατρόμητος! Που αντιστέκεται, που δεν τα παρατάει. Που έχει ψυχή, που δεν καταλαβαίνει! Που όταν οι άλλοι τον έχουν ξεγράψει, εκείνος τους κάνει να χάσουν τη λαλιά τους. Μεγάλη νίκη στη Λάρισα με 2-1, μεγάλο διπλό που τον φέρνει πάλι καλά στο κυνήγι της εξάδας. Και την Τετάρτη με τη Λαμία όλοι γήπεδο!

                                                   Το ματς
Ο Ατρόμητος με αρκετά νέα πρόσωπα στην σύνθεση του, ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκε στο 5ο λεπτό, σε μια φάση που στάθηκε τυχερός, καθώς το μακρινό σουτ του Ούμπιδες κόντραρε σε σώμα αμυνόμενου, άλλαξε τελείως πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κρίστινσον για το 0-1.

Από ‘κει και πέρα, η ΑΕΛ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ανέβασε την πίεσή της, με στόχο να φτάσει άμεσα στο 1-1. Εντούτοις, δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο 19’, οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη στιγμή τους, με τον Μπράλιτς να εκτελεί στην κίνηση μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι Περιστεριώτες «χτύπησαν» και δεύτερη φορά, με τον Μανούσο να γυρίζει από τα δεξιά και τον Καρανίκα να διώχνει πάνω στον Ουγκράι, που πλάσαρε εύστοχα τον Κρίστινσον για το 0-2.

Η υπεροχή των «βυσσινί» συνεχίστηκε, αλλά αδυνατούσαν να βρουν δίχτυα. Στο 28’, ο Νούνιτς έκανε την προβολή, ωστόσο ο Μέγερι μπλόκαρε εύκολα. Επτά λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ήταν πάλι σε καίρια θέση και μπλόκαρε σε κεφαλιά του Ουάρντα από το ύψος του πέναλτι.

Στο 39’, η ΑΕΛ είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της, με τον Ασούμπρε να κάνει την προβολή από το ύψος του πέναλτι κι ενώ ήταν αμαρκάριστος, όμως ο Μέγερι έκανε τρομερή επέμβαση και έδιωξε σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Φατιόν, το οποίο καταλογίστηκε με τη χρήση του VAR, καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Βέλλιου. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να προηγείται 2-1 της φλύαρης ΑΕΛ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Γρηγορίου προχώρησε σε δύο αλλαγές θέλοντας να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι ήλεγξαν καλύτερα το ρυθμό, ενώ έγιναν και πιο απειλητικοί στις αντεπιθέσεις.

Στο 50’, ο Ουγκράι σούταρε από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους «βυσσινί», με τον Ντάουντα να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μέγερι μπλόκαρε εύκολα.

Κάπου εκεί οι Περιστεριώτες «πάγωσαν» το ρυθμό και ισορρόπησαν. Παρ’ όλα αυτά, δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια, αν εξαιρέσουμε την καλή στιγμή του Γιακουμάκη στο 75’, με το πλασέ του να φεύγει δίπλα από τα δοκάρια.

Από ‘κει και πέρα, οι γηπεδούχοι κατασκήνωσαν έξω από την περιοχή της ομάδας του Παντελίδη, ωστόσο δεν είχαν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα και περιορίστηκαν σε κάποιες στημένες μπάλες, που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Μάλιστα, στο 87’ η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες λόγω του τραυματισμού του Ασούμπρε, που δεν κατάφερε να συνεχίσει. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Ατρόμητος διατήρησε το προβάδισμά του και έφτασε σε ένα σπουδαίο διπλό (1-2).


ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον – Καρανίκας, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς – Φατιόν (46’ Ντάουντα), Κάτσε - Ασούμπρε, Μιλοσάβλιεβιτς (46’ Σεσέροβιτς), Ουάρντα – Νούνιτς (70’ Μπούστος)

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγερι – Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης – Μάντσον, Ούμπιδες - Μανούσος, Ανδρούτσος (76’ Μπαένα), Ουγκράι (53’ Ρόσα) – Βέλλιος (60’ Γιακουμάκης)

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Δεκέμβριος 2019 18:23