Τελευταία ενημέρωση 11:15, 18 Απρ 2024

Σταμάτησε το αήττητο σερί της Κ17!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το αήττητο σερί που «έτρεχε» εδώ και 8 αγωνιστικές σταμάτησε για τον Ατρόμητο Κ17 καθώς η ΑΕΚ χωρίς να το αξίζει τον υποχρέωσε σε ήττα με 2-1 μέσα στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Για μια ακόμη φορά πάντως η διαιτησία τήρησε εχθρική στάση απέναντι στον Ατρόμητο καθώς σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να δοθεί δικαιωματικά πέναλτι σε ανατροπές των Δαλαμήτρα, Μπουρνέλη αλλά ο διαιτητής Δαμιανάκης από τον Πειραιά έκλεισε τα μάτια. Επιπλέον ήταν ανεκτικός στα μαρκαρίσματα των παικτών της ΑΕΚ, αντιθέτως έδειχνε ιδιαίτερη ευαισθησία και υπεδείκνυε φάουλ με το παραμικρό.

Η συνεχή και πολλές φορές έντονη βροχόπτωση δεν επέτρεψε πάντως στους παίκτες του Ατρόμητου να ξεδιπλώσουν τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, το ματς πήγε στη δύναμη και κρίθηκε υπέρ της ΑΕΚ από δύο στημένες φάσεις.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 17' με τον Δαλαμήτρα και λίγο αργότερα είχε δοκάρι με τον Μπουρνέλη. Η  η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 41΄ με τον Καραστέργιο. Από σύγχυση και καραμπόλες στην περιοχή του Δήμου έγινε το 1-2 στο 70' από τον Χριστοδούλου.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τους Δήμο, Τρόκα, Λάγγα, Γκαμάνη, Ζάννη, Ντίκο, Οικονόμου, Πάζα, Δαλαμήτρα, Γκουτίδη, Μπουρνέλη. Έπαιξαν και οι Σταματούλας, Ντούλε, Τσαντήλας

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Δεκέμβριος 2019 20:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Ατρόμητος που αντιστέστεται είναι εδώ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας