Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H K15 έχασε το ντέρμπι με buzzer beater!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Mε buzzer beater του Ολυμπιακού στην τελευταία φάση του αγώνα, καθώς δεν έγινε ούτε σέντρα, η Κ15 του Ατρόμητου μετά από ένα εκπληκτικής ομορφιάς παιχνίδι ηττήθηκε με 4-3 σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Οι παίκτες των δύο ομάδων πρόσφεραν ένα εξαιρετικό θέαμα και το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Το α' ημίχρονο τελείωσε με 3-3 και όλα έδειχναν ότι δεν θα υπήρχε νικητής αφού στην επανάληψη επήλθε απόλυτη ισορροπία.

Στις καθυστερήσεις ωστόσο κι ενώ ο διαιτητής κοιτούσε το χρονόμετρο, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ. Το εκτέλεσαν και ο Φίλος κυριολεκτικά με....καρατιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σταυριανάκου και αμέσως ο ρέφερι σφύριξε τη λήξη.

Τα γκολ του Ατρόμητου πέτυχαν οι Κουμπάρος 3', Λέντζας 29' και Αλεξίου 38'.  Χατ τρικ έκανε ο Μόρρας 16'-19'- 34'  για τον ΟΣΦΠ.

Ξεκίνησαν για την ομάδα του Κοντοβράκη οι Σταυριανάκος, Σκλάβος, Αλεξίου, Κορομηλάς, Χριστοδούλου, Κουμπάρος, Κυριφίδης, Τσαγγάρης, Λέντζας, Μπέκος. Έπαιξαν και οι Αμπαρτζίδης, Ευθυμίου, Πιζάνιας.

Ο ΟΣΦΠ ξεκίνησε με τους Έξαρχο, Μίνη, Χουρδάκη, Φίλο, Κωστούλα, Σταυράκη, Γατόπουλο, Βλέτσα,. Μόρρα, Παπακανέλλο, Αρσενίδη

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Δεκέμβριος 2019 16:08