Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Κάρφωσε» την Τρίαινα στο βυθό (11-4)!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον τίτλο του φαβορί που του έχει αποδοθεί πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος επιβεβαίωσε και κόντρα στην Τρίαινα Βούλας ο ΓΣ Περιστερίου, καθώς επικράτησε στην έδρα του με 11-4 των νεοφώτιστων, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη συνέχισε έτσι με το απόλυτο των νικών στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όπως και στο σωστό… δρόμο αναφορικά με τη στόχευση για επιστροφή στα μεγάλα «σαλόνια».

Από την άλλη η νεοφώτιστη Τρίαινα Βούλας γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της στη σεζόν, καθώς προερχόταν από την ισοπαλία 10-10 με την ΠΕΚΕΒ και τη νίκη με 15-8 επί της ΝΕ Πατρών στη Γλυφάδα.

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι γηπεδούχοι με εξαιρετική άμυνα και σωστές επιλογές κυρίως από τα μισά της 1ης περιόδου και στην επίθεση, κατάφεραν να κλείσουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 4-0. Στην 2η πέτυχαν δύο αναπάντητα γκολ, έως ότου η Τρίαινα, που είχε σε καλή μέρα και τον τερματοφύλακά της, τον Αϊβαλιώτη, να τρέξει ένα επιμέρους σκορ 3-0 για να μειώσει σε 5-3. Σ’ εκείνο το σημείο απάντησε άμεσα ο ΓΣΠ, που προηγήθηκε 6-3 στο ημίχρονο και 8-3 στο φινάλε της 3ης περιόδου, όπου και ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, που έπαιξαν εξαιρετική άμυνα στην αναμέτρηση, ήταν ο Αγκόρτσας με τρία γκολ, ενώ δύο για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Καλαμάρης.

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ., Λαδάς 1, Δανούρδης 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου 1, Αγκόρτσας 3, Κλήμος 2, Τζώρτζης 2, Τσαγκάρης 1, Κουμής, Ατιέ Μ., Τσιτφτσής

Τρίαινα Βούλας (Παναγιώτης Καλογιάννης): Αϊβαλιώτης, Αναστασιάδης 1, Μπιλάλης, Κωνσταντόπουλος Δ., Καλαμάρης 2, Βέκκος Η., Τσακιράκης, Μαράσογλου, Οικονόμου, Φωτίου 1, Αλεβίζος, Κωνσταντόπουλος Μ., Στάμου, Καραχριστοδούλου.

Πηγή: waterpolonews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Δεκέμβριος 2019 20:43