Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κ17 «ελέω διαιτησίας» δεν πήρε ότι άξιζε στη Τρίπολη 2-2!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

H τρομερή μπάλα που έπαιξε η Κ17 του Ατρόμητου δεν έφθανε για να πάρει τη νίκη στην Τρίπολη καθώς ένας....τρομερός διαιτητής από την Λακωνία  την υποχρέωσε σε ισοπαλία (2-2) κόντρα στον Αστέρα αντί για νίκη.

Για μια ακόμη φορά το «αντιπαθητικό φαινόμενο» με τη διαιτησία έκανε την εμφάνιση του όταν οι ομάδες υποδομών του Ατρόμητου «κατεβαίνουν» στην Τρίπολη, το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, αλλά κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να σταματήσει!

Βαρτσάκης τον έλεγαν σήμερα τον διαιτητή που πήρε μια...βούρτσα και έσβησε όλη την προσπάθεια των παικτών του Ατρόμητου που βρέθηκα δύο φορές μπροστά στο σκορ αλλά και τις δύο από τη δική του σφυρίχτρα δέχθηκαν τέρματα.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά: Ο Ατρόμητος φανερά καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πιστοποιώντας την εξαιρετική του κατάσταση, ήταν θέμα χρόνου να προηγηθεί και τελικά το κατάφερε στο 70' με γκολ του Μπουρνέλη.

Στο επόμενο λεπτό όμως ο Βαρτσάκης έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι που δεν θα το έδινε ούτε ο... Μποροβήλος επινοώντας χέρι αμυντικού και ο Αστέρας ισοφάρισε με τον  Κωστέα.

Το γκολ αυτό επηρέασε τους νεαρούς παίκτες του Ατρόμητου που βρήκαν όμως τα ψυχικά αποθέματα για να πάρουν νέο προβάδισμα στο 83' με τον Δαλαμήτρα και να ελπίζουν πια στη νίκη που θα τους έφερνε στη δεύτερη θέση.

Πάλι όμως ο Βαρτσάκης έβαλε τον Ατρόμητο μέσα στην περιοχή του δίνοντας ανύπαρκτο φάουλ που μέσα από τη ροή των φάσεων έφερε το δεύτερο γκολ του Αστέρα πάλι με τον Κωστέα τρία λεπτά πριν από τη λήξη.

Σε κάθε περίπτωση ο Ατρόμητος μπορεί να κρατήσει και πάλι την σπουδαία εμφάνιση του αλλά και το γεγονός ότι στα τελευταία 7 παιχνίδια μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης ξεκίνησε με τους Δήμο, Τρόκα, Λάγγα, Σταματούλα, Ζάννη, Καραμάνη, Οικονόμου, Πάζα, Δαλαμήτρα, Γκουτίδη, Μπουρνέλη. Έπαιξαν και οι Παροτσίδης, Ράπτης, Ντόκο, Μανουσέλης. Την αποστολή συμπλήρωσαν οι Νικολακόπουλος, Τσαντήλας, Γεωργόπουλος.

O Aστέρας ξεκίνησε με τους Ψεύτη, Διονυσόπουλο, Χριστόπουλο, Παπαθεωοδωρίδη,Καλογερόπουλος, Τσιράκη, Αντωνάκη, Προύντζο, Κωστέα,  Ανανιάδη, Ζούγλη.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Δεκέμβριος 2019 19:15