Τελευταία ενημέρωση 13:03, 12 Αυγ 2020

«Η επιθυμία των παικτών στην άμυνα το κλειδί»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η σπουδαία νίκη επί της Νίμπουρκ χαροποίησε ιδιαίτερα τον προπονητή του Περιστερίου Νίκο Παπανικολόπουλο.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, κάναμε πολύ καλά πράγματα στην άμυνα απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία μπορεί να είχε δυο απουσίες, αλλά διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο» υποστήριξε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» και συνέχισε: «Τα πήγαμε καλά σε όλους τους τομείς, ακόμη και στο επιθετικό ριμπάουντ, που αποτελεί ένα από τα δυνατά τους σημεία. Η ομάδα μας θέλει χρόνο για να λειτουργήσει όπως θέλουμε μέσα από την διαδικασία των διπλών αγώνων. Ειδικά στο επιθετικό κομμάτι θέλουμε λίγο χρόνο για να συνηθίσουμε στους αυτοματισμούς. Η επιθυμία των παικτών στην άμυνα και ο τρόπος που έβαζαν τα κορμιά τους στις φάσεις, απέναντι στους αντιπάλους τους είναι κάτι για το οποίο τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Και κατέληξε: «Η Νίμπουρκ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, είναι μια σπαζοκεφαλιά ο τρόπος που αγωνίζεται, που αλλάζει τις άμυνες της, τον τρόπο που επιτίθεται, το πως πηγαίνει στα σκριν μέσα στο ματς για 40 λεπτά και πως καταλήγει σ' ένα πρες σε όλο το γήπεδο. Γι' αυτό τον λόγο η νίκη μας αυτή είναι πολύ σημαντική».

Από την πλευρά του ο Τζαμάρ Μπρέιον Μπλέϊκ, δήλωσε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σ' έναν σπουδαίο αντίπαλο. Παίξαμε εξαιρετικά στην άμυνα, δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, ελέγξαμε τον ρυθμό και με την βοήθεια του κόσμου πήραμε το θετικό αποτέλεσμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νέα ήττα οι Γυναίκες! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας