Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το τραπέζι στον Ατρόμητο από το Bread Factory!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο Bread Factory στο Περιστέρι δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τα στελέχη του Ατρόμητου

Ο εξαιρετικός Πολυχώρος Εστίασης, Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής που τα τελευταία δυο χρόνια αποτελεί σταθερό χορηγό της ομάδας μας, παρέθεσε δείπνο με τα εξαιρετικά πιάτα που διαθέτει αφήνοντας απόλυτα ευχαριστημένους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Το Bread Factory βρίσκεται στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι και αποτελεί ένα επιβλητικό από κάθε άποψη ένα κατάστημα που προσφέρει γευστικές απολαύσεις σε ό,τι αφορά την αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική!

Ολόφρεσκα προϊόντα ζύμης, αμέτρητα γλυκά και πεντανόστιμα φαγητά.

Στο Bread Factory Περιστερίου θα βρείτε καφέδες, φυσικούς χυμούς, smoothies, milkshakes και γρανίτες σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων και επιλογών.

Επιπλέον έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε κατεψυγμένα τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια, και άλλα είδη σφολιάτας τα οποία μπορείτε να ψήσετε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι, όποτε εσείς το επιθυμείτε!

Το κατάστημα προσφέρει κάθε μέρα, όλη μέρα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Κλείνοντας αξίζει να τονίσουμε ότι το Bread Factory Περιστερίου είναι υπερήφανος χορηγός της ΠΑΕ Ατρόμητος, στηρίζοντας την επιτυχημένη πορεία της ομάδας του Περιστερίου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2019 09:40