Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλη επιτυχία τα «Θερσίππεια 2019»!

Κατηγορία Θέρσιππος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, οργανωτική και εξαιρετική αγωνιστική επιτυχία διεξήχθησαν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου οι αγώνες στίβου  με την ονομασία "Θερσίππεια 2019" στο Δημοτικό Στάδιο της Χωράφας.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες και οι σπουδαίες για την εποχή επιδόσεις επιβράβευσαν τους γονείς, τους φίλους, τους προπονητές καθώς και τους φιλάθλους οι οποίοι γέμισαν τις κερκίδες του σταδίου και χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους.

Στην εκδήλωση εκτός από τους αθλητές του Θέρσιππου, είχε προσκληθεί και έλαβε μέρος αντιπροσωπευτική ομάδα αθλητών από το σωματείο Ίκαρος Ν.Ι.

Σε ανακοίνωση του ο Θέρσιππος αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ του Ομίλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην άψογη από κάθε πλευρά διοργάνωση, μα ιδιαίτερα τους γονείς, τους πρωταγωνιστές των αγώνων που δεν είναι άλλοι από τους καταπληκτικούς αθλητές μας, το Δ.Σ του σωματείου Ίκαρος Ν.Ι οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία του και φυσικά τους υπέροχους εθελοντές μας, οι οποίοι συνέδραμαν καθοριστικά στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επίσημους Υποστηρικτές της ομάδας μας οι οποίοι με τις ευγενικές Χορηγίες τους, συνεχίζουν να συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία του σωματείου.

Με τη λήξη των αγώνων, γονείς, αθλητές και προπονητές ανανέωσαν το "ραντεβού" τους για την προπονητική κατασκήνωση της Ομάδας μας η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Λεπτοκαρυά Πιερίας από 27 έως 30 Δεκεμβρίου 2019».