Τελευταία ενημέρωση 21:08, 06 Ιουν 2020

«Γεμίστε το γήπεδο, σας θέλουμε δίπλα μας»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πιο σημαντικό παιχνίδι στην πορεία του στο Basketball Champions League δίνει την Τρίτη (3/12, 19:00) το Περιστέρι, που υποδέχεται την Νίμπουρκ.

Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Νίμπουρκ είναι μια εξαιρετική ομάδα και είναι μία τρομερή ευκαιρία για μας, να δούμε πόσο πρέπει να δουλέψουμε και σε πιο επίπεδο πρέπει να φτάσουμε», ήταν το πρώτο σχόλιο για την αναμέτρηση με τους Τσέχους που έκανε ο αρχηγός του Περιστερίου Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος συνέχισε:

«Είναι μία ομάδα με τεράστια εμπειρία στα ευρωπαϊκά παιχνίδια η Νίμπουρκ. Σίγουρα χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, θέλουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο, να το ευχαριστηθούμε και εμείς και όσοι θα έρθουν να μας υποστηρίξουν. Να δημιουργηθεί μια ωραία ατμόσφαιρα, που θα μας δώσει την ώθηση να φτάσουμε στη νίκη...

Μετά το τελευταίο παιχνίδι που κάναμε και με τον τρόπο που παίξαμε, ευελπιστώ να βγάλουμε τον ίδιο χαρακτήρα και τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού και στα επόμενα ματς του πρωταθλήματος, αλλά και στην Ευρώπη».

Ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης με τους Τσέχους είναι μεγάλος, αλλά όπως εξηγεί ο «κάπτεν» του Περιστερίου, «ανεξάρτητα από το τι θα γίνει, είναι ένα παιχνίδι από το οποίο πιστεύω ότι και θα μάθουμε πολλά και θα το ευχαριστηθούμε και εν τέλει θα είναι όμορφο για όλους όσους έρθουν να το παρακολουθήσουν».

Όσο για το αν αρκεί η έδρα για να φτάσεις στη νίκη, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ήταν ξεκάθαρος:

«Δεν αρκεί μόνο η έδρα για να κερδίσεις τη Νίμπουρκ. Χρειάζεται να παίξεις πάρα πολύ καλή άμυνα. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά αν παίζεις δυνατά για 40 λεπτά αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ανεξάρτητα από το τι γίνεται στην επίθεση, πόσο εύστοχος μπορεί να είσαι, η βάση σου πρέπει να είναι πάντα η άμυνα. Πρέπει να στηριζόμαστε στην άμυνα και να παίζουμε με μυαλό. Δεν πρέπει να αρκείσαι μόνο στο πάθος και την ενέργεια σου».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Προμηθέας στην Πάτρα εμπόδιο πριν τον τελικό! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Κράτησε τον Ασφή!

Κράτησε τον Ασφή!

06 Ιουν 2020 Ηρακλής

Ανανέωσε (και) ο Σάσσαλος!

Ανανέωσε (και) ο Σάσσαλος!

06 Ιουν 2020 Άγιος Ιερόθεος

Λύση συνεργασίας με Καλαμπόκη

Λύση συνεργασίας με Καλαμπόκη

06 Ιουν 2020 ΓΣ Περιστερίου

Εντός 15 ημερών με Ξάνθη

Εντός 15 ημερών με Ξάνθη

06 Ιουν 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Τρεις έμειναν - ένας έφυγε

Τρεις έμειναν - ένας έφυγε

06 Ιουν 2020 Άγιος Ιερόθεος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας