Τελευταία ενημέρωση 08:05, 20 Απρ 2024

Fentagin:«Η καταστροφή και ο πόνος δεν γνωρίζουν σύνορα»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(21 ψήφοι)

Την αλληλεγγύη του στον δοκιμαζόμενο αλβανικό λαό εξέφρασε ο σύνδεσμος φιλάθλων Fentagiη σε ανακοίνωση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Mε τις μνήμες ακόμα νωπές από τις πρόσφατες καταστροφές στη Μάνδρα και το Μάτι, βλέπουμε τη γειτονική Αλβανία να δίνει τον δικό της αγώνα, προσπαθώντας να μαζέψει τα συντρίμμια ενός σεισμού που άφησε πίσω του δεκάδες νεκρούς, ενώ εκατοντάδες είναι οι τραυματίες και οι αγνοούμενοι.
Η καταστροφή και ο ανθρώπινος πόνος δεν γνωρίζουν σύνορα και αυτόν τον πόνο δεν αξίζει κάνεις να τον ζει.

Με τους γείτονες Αλβανούς, είμαστε συμπολίτες, είμαστε αδέρφια, δουλεύουμε μαζί, πολεμάμε μαζί. Είμαστε μαζί στις πλατείες, ενωμένοι στις πορείες, μαζί στις εκδρομές και τραγουδάμε αγκαλιά μαζί στα πέταλα. Eκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη μας σε όσους παλεύουν για να ξαναχτίσουν τις ζωές τους.

Ως σύνδεσμος έχουμε δείξει πολλές φορές την συμπαράσταση μας σε διάφορα κοινωνικά θέματα, έτσι και τώρα η στήριξή μας είναι δεδομένη. Αύριο στο κλειστό συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης (ρούχα, φάρμακα, κουβέρτες, παπούτσια) τα οποία θα διατεθούν στους πληγέντες. Καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει την κίνηση αυτή του συνδέσμου για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

ΟΠΑΔΟΣ σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ σημαίνει ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Νοέμβριος 2019 18:20
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μέρα μνήμης για Σάσα, Μίλτο, Μήτσο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας