Τελευταία ενημέρωση 08:12, 20 Απρ 2024

Η «μπαλωθιά» ενός Κρητικού στο 94' «σκότωσε» τους Κρητικούς!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από μια «μπαλωθιά» ενός Κρητικού, ο Ατρόμητος «σκότωσε» τους Κρητικούς και πήρε μια μεγάλη νίκη στο 94' εναντίον του ΟΦΗ με 2-1 που αποτελεί παράλληλα μια βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα, στο πρώτο παιχνίδι με το υπηρεσιακό δίδυμο Κορακάκη-Οφρυδόπουλου να κάνει πολύ καλές κινήσεις από τον πάγκο.

Ο γεννημένος στο Ηράκλειο πριν 27 χρόνια Πέτρος Γιακουμάκης ήταν αυτός πλήγωσε την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και λύτρωσε  την ομάδα του κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό κι ενώ η ισοπαλία είχε αρχίσει να διαγράφεται πολύ έντονα. 

                                                                                            Το ματς:
Ψυχρολουσία ήταν τα πρώτα λεπτά για τον ΟΦΗ, αφού ο Ατρόμητος μπήκε έτοιμος να δείξει ότι είναι το αφεντικό. Και το κατάφερε με γκολ στο τρίτο μόλις λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Ανδρούτσος -έπειτα από λάθος του Κουτρουμπή- τροφοδότησε τον Μανούσο, ο οποίος με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου.

Οι Κρητικοί άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματά τους μετά το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού και στο 21’ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, στην πρώτη ουσιαστικά σημαντική φάση που δημιούργησαν. Ο Σεμέντο συνεργάστηκε άψογα με τον Ναμπί και ο τελευταίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Μέγιερι για το 1-1.

Οι Περιστεριώτες ήταν αυτοί που διατήρησαν την επιθετική πρωτοβουλία στο πρώτο μισό του ματς, με κορυφαία στιγμή τα δύο δοκάρια που είχαν στο 26’. Η φάση ξεκίνησε από σουτ του Ρόσα που σταμάτησε ασταθώς ο Σωτηρίου. Στην εξέλιξη ο Ενσικουλού από αριστερά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Ρόσα έγινε ξανά κάτοχος της μπάλας και με νέο σουτ «χτύπησε» ξανά το δοκάρι της εστίας του Σωτηρίου.

Ο Ατρόμητος συνέχιζε να πιέζει την ασταθή άμυνα του ΟΦΗ, με κύριους εκφραστές της επιθετικής του δραστηριότητας τους Μανούσο και Ανδρούτσο, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από το πρώτο μισό του παιχνιδιού.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον έλεγχο και να απειλούν την εστία του Μέγιερι, με κορυφαία στιγμή στο 72’. Ο Νέιρα τροφοδότησε τον Σεμέντο, όμως το πλασέ του τελευταίου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Οι Κρητικοί έκαναν του γηπεδούχους να καρδιοχτυπήσουν ξανά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Μέγιερι, που πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ατρόμητος βρήκε τη λύση για τη βαθιά βαθμολογική ανάσα που έψαχνε αφού προηγήθηκαν καλές και δουλεμένες κινήσεις από τον πάγκο. Ο Βέλλιος κατέβασε υπέροχα τη μπάλα, έκοψε στον Ενσικουλού εκείνος έβγαλε την ασίστ από αριστερά και ο Γιακουμάκης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «σκοτώνοντας» τον ΟΦΗ που παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι.

Ατρόμητος (Κορακάκης): Μέγερι, Γούτας, Χαρίσης, Γκάλο, Ανδρούτσος (73’ Βέλλιος), Μπαένα, Μανούσος (85’ Ούμπιδες), Ενσικουλού, Ρόσα (61’ Γιακουμάκης), Ρισβάνης, Ταλόσο.

ΟΦΗ (Σίμος) : Σωτηρίου, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νέιρα, Μάνος (65’ Φιγκεϊρέδο), Ναμπί (87΄ Στάικος), Σεμέντο (90+4' Σόουζα), Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Μπράουν.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 22:28
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: H K15 πήρε την ΑΕΚ κι έμεινε στην κορυφή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας