Τελευταία ενημέρωση 22:02, 16 Απρ 2024
Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εμφατική πρεμιέρα - μήνυμα σε όλους τους αντιπάλους της έστειλε η Ανδρική Ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά  τις υποχρεώσεις της στην Α2 Κατηγορία καθώς επιβλήθηκε με 14-6 του Ηλυσιακού στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη που προβάλει το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια επέβαλε το ρυθμό της από το ξεκίνημα της αναμέτρησης χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στο συγκρότημα του Γιάννη Σταύρου. Να θυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στο τελικό του τουρνουά του ΣΕΔΥ όπου ο ΓΣΠ είχε επιβληθεί με 11-6.

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ νευρικά καθώς όπως είναι λογικό οι ομάδες ψάχνουν τα πατήματά τους αφού βρίσκονται στην αρχή της σεζόν. Παρόλα αυτά ο ΓΣ Περιστερίου προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε τέρματα των Κλήμο και Αγκόρτσα αλλά ο Ηλυσιακός μείωσε σε 2-1 με τον Τούμπουρο, όμως το συγκρότημα του Κώστα Λούδη ανέβασε τη διαφορά στα τρία τέρματα (4-1) με τους Γερακούδη και Δανούρδη. Στη δεύτερη περίοδο το Περιστέρι ήταν καταιγιστικό καθώς με ένα επιμέρους σκορ 7-2 εκτόξευσε τη διαφορά στα οκτώ τέρματα (11-3) βάζοντας τις βάσεις για την εύκολη επικράτηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα να μην αλλάξει η εικόνα του παιχνιδιού παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Ζωγράφου προσπάθησε να αντιδράσει δείχνοντας καλά στοιχεία. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Παναγιώτης Κλήμος που σημείωσε τρία τέρματα, ενώ από δύο πρόσθεσαν οι Παναγιώτης Λαδάς, Μιχάλης Δανούρδης, Αγησίλαος Φαναριώτογλου και Γιάννης Αγκόρτσας και από ένα οι Νίκος Γερακούδης, Κωνσταντίνος Κουκουμάκης και Ποσειδώνας Τσαγκάρης. Από πλευράς Ηλυσιακού ο Γιάννης Χάλαρης σημείωσε δύο τέρματα, ενώ από ένα οι Βασίλης Κρανιάς, Παναγιώτης Γούσης, Νίκος Τούμπουρος και Στέφανος Μπερτόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΓΣ Περιστερίου είχε 3/4 πέναλτι, ενώ ο Ηλυσιακός δεν κέρδισε κάποιο πέναλτι.

ΓΣ Περιστερίου – Ηλυσιακός 14-6 (4-1, 7-2, 1-1, 2-2)

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ., Λαδάς 2, Δανούρδης 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου 2, Αγκόρτσας 2, Κλήμος 3, Τζώρτζης, Τσαγκάρης 1, Κουμής, Ατιέ, Κουφόπουλος

Ηλυσιακός (Γιάννης Σταύρου): Τρελλόπουλος, Χριστοφίδης, Χάλαρης Ι. 2, Κρανιάς 1, Αναγνωστόπουλος, Λάππας, Πάλιος, Γούσης 1, Τούμπουρος 1, Τασσόπουλος, Μπερτόλης 1, Ξανθόπουλος, Μπελιάς, Γέμελος, Τσιρώνης.

Πηγή: waterpolonews.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην Καλαμάτα για τη 2η νίκη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας