Τελευταία ενημέρωση 00:32, 19 Απρ 2024

Λαζάρου:«Όλα εξαρτώνται από εμάς»!

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο ντέρμπι με τον ΑΟ Βύρωνα στη Χωράφα έχει στρέψει την προσοχή του ο Φοίνικας που προέρχεται από εύκολη εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στον Αίμο Πετρούπολης.

Ο τεχνικός Γιώργος Λαζάρου αναφερόμενος στην συγκεκριμένη ανακοίνωση τόνισε τα εξής:«Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα ντέρμπι αρκετά δύσκολο, απέναντι σε μια ομάδα που εκτός από το πρωτοπόρος στη βαθμολογία, βρίσκεται και σε εξαιρετική φόρμα.
Από την άλλη όμως, εμείς έχουμε αποδείξει  ότι όλα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση. Στις περισσότερες περιπτώσεις έχουμε κάνει τα εύκολα δύσκολα και το αντίθετο.
Οπως σε κάθε ματς, αγωνιστικό πλάνο θα υπάρχει, πρέπει να φανούμε πιστοί σε αυτό και στα ενενήντα λεπτά». Και ο Γιώργος Λαζάρου συνέχισε: «Η αμυντική μας συμπεριφορά πρέπει να γίνει ακόμα περισσότερο ενεργητική, ειδικά στο χώρο του κέντρου, να κερδίσουμε περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και να φανούμε πιο προσεκτικοί στο τελειώματα φάσεων. Ο αντίπαλος μας, ως τώρα, έχει δείξει σημαντική συνέπεια στο παιχνίδι του, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να εκμεταλλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες μας δοθούν.
Είμαστε σε καλη κατάσταση, είναι θετικό που δεν είμαστε το φαβορί της αναμέτρησης, πηγαίνουμε στο ματς να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι «λόρδοι» από το Περιστέρι τον Βύρωνα (2-1) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας