Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Η τύχη μας στα χέρια μας»!

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Θοδωρής Τρανός επισημαίνει στο peristerisports πως ο Ήφαιστος θα σωθεί με '3 στα 3'.

 

Αν ολοκληρώνονταν σήμερα τα πρωταθλήματα, θα βρισκόταν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Η παρουσία του στην 13η θέση, σε συνάρτηση με την υποχώρηση των αθηναϊκών ομάδων της Γ' Εθνικής στην επικίνδυνη ζώνη του 4ου ομίλου, μάλλον θα τον ανάγκαζαν σε υποβιβασμό στη Β' κατηγορία!

Ωστόσο, σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε, ο Ήφαιστος κρατά την τύχη του στα χέρια του! Το γεγονός ότι δεν κοντράρεται με ομάδες που βρίσκονται στην ίδια... μοίρα, σε αντίθεση με τους βασικούς του ανταγωνιστές στη μάχη της σωτηρίας, είναι κάτι που αυτή τη στιγμή του προσφέρει ένα ελαφρύ προβάδισμα να πανηγυρίσει την παραμονή του. Πως θα γίνει αυτό; Ο Θοδωρής Τρανός εξηγεί στο peristerisports!

''Είναι πολύ σημαντικό ότι κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας! Αυτή τη στιγμή, με '3 στα 3'... σωθήκαμε'' σημείωσε αρχικά ο νεαρός προπονητής, για να συμπληρώσει: ''Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας επί του Φωστήρα, διότι αναγκάσαμε τον αντίπαλο να παίξει δυνατά τα επόμενα παιχνίδια του με Ολυμπιακό Λιοσίων και Ηλιούπολη. Αν εμείς πετύχουμε τρεις νίκες, δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια''!

Πάντως, ο Θοδωρής Τρανός δεν κάνει το λάθος να υποτιμήσει το ματς του Σαββάτου στο Παλαιό Φάληρο, απέναντι στην τοπική ομάδα, που εδώ και αρκετό καιρό έχει χάσει το... τρένο της σωτηρίας! ''Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι! Δεν έχει σημασία που το Παλαιό Φάληρο έχει υποβιβαστεί! Είναι καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της, και λογικά θα θέλει να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν. Το καλό για εμάς είναι ότι δεν έχουμε, πλέον, τόσο άγχος όσο σε προηγούμενα παιχνίδια'', σχολίασε σχετικά.