Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύσκολη αποστολή στη Μπάμπεργκ!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με όπλο την άριστη ψυχολογία αλλά και τον αποτελεσματικό βάσει αριθμών πάγκο του, ο ΓΣΠ αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας τη Μπρόζε Μπάμπεργκ (Τετάρτη, 20/11, 21:00, ΕΡΤ Sports HD) για την έκτη αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το Περιστέρι διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης, αλλά, όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία, η Μπρόζε είναι ομάδα που "μισεί" τα λάθη.

  • Τον πιο παραγωγικό πάγκο στο BCL έχει το Περιστέρι winmasters, αφού παίρνει 42,6 πόντους ανά ματς από παίκτες που δεν ξεκινούν στην πεντάδα. Όμως, η Μπρόζε δέχεται λιγότερους πόντους από τους αντίπαλους παγκίτες από κάθε άλλη ομάδα (μόνο 15,8 ανά ματς).
  • Πρώτος σκόρερ τετάρτου δεκαλέπτου είναι ο Γουιλ Χάτσερ, αφού έχει πετύχει συνολικά 45 πόντους στην τελευταία περίοδο των πέντε μέχρι στιγμής αγώνων του BCL, περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο παίκτη της διοργάνωσης. Ο Χάτσερ και ο Ράιαν Τούλσον της BAXI Μανρέσα είναι οι μόνοι παίκτες που έχουν σκοράρει πάνω από 20 πόντους σε περισσότερα του ενός παιχνίδια, ερχόμενοι από τον πάγκο.
  • Τους λιγότερους πόντους από λάθη, μεταξύ όλων των ομάδων του φετινού BCL, δέχεται η Μπρόζε, μόνο 9,2 ανά αγώνα.
  • Στα τελευταία επτά εντός έδρας ματς στο BCL, η Μπρόζε έχει έξι νίκες. Έχει φιλοξενήσει δύο φορές ελληνική ομάδα -την ΑΕΚ- και έχει κερδίσει και τις δύο.
  • Δύο νίκες και μία ήττα μετρά εκτός έδρας το Περιστέρι winmasters, ενώ σε κανέναν από τους πέντε αγώνες του στη διοργάνωση η διαφορά στο τελικό σκορ δεν ξεπέρασε τους οκτώ πόντους.