Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προθέρμανση....τίτλου στο τουρνουά της Α2!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το...πρώτο πρωτάθλημα πήρε ο ΓΣ Περιστερίου καθώς κατέκτησε το τουρνουά των ομάδων της Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ), αφού στον τελικό επιβλήθηκε του Ηλυσιακού με 11-6 στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη που έδειξε ότι δίκαια θεωρείται φαβορί για την επάνοδό της στην Α1 κατάφερε με ξέσπασμα στο τέλος της δεύτερης και στην τρίτη περίοδο να ξεφύγει με διαφορά έξι γκολ (10-4) απέναντι στον μαχητικό Ηλυσιακό που έμεινε στο παιχνίδι μέχρι τις αρχές της τρίτης περιόδου.

Να σημειωθεί ότι με τα χρώματα του Ηλυσιακού αγωνίστηκε ένα περιστεριωτόπουλο, ο Στέφανος Φέγγος ο οποίος ξεκίνησε από την ακαδημία water polo του ΓΣΠ αλλά οι συγκυρίες τον έφεραν να φοράει ένα σκουφάκι που έπρεπε σε τούτη τη φάση της σύντομης καριέρας του να το έχει.... αντίπαλο!.

ΓΣ Περιστερίου – Ηλυσιακός 11-6 (2-2, 4-2, 4-0, 1-2)

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 2, Λαδάς, Δανούρδης, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος 1, Τζώρτζης 2, Τσαγκάρης 2, Κουμής, Ατιέ, Κουφόπουλος

Ηλυσιακός (Γιάννης Σταύρου): Τρελλόπουλος, Χριστοφίδης, Γέμελος 1, Μπεκές 1, Αναγνωστόπουλος, Λάππας, Μακαντάνης, Γούσης 1, Τούμπουρος 1, Τασσόπουλος 1, Μπερτόλης 1, Ξανθόπουλος, Σπηλιώτης, Φέγγος, Τσιρώνης

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Νοέμβριος 2019 21:24