Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπράβο στην Κ15! Άλωσε τον Ρέντη και ανέβηκε κορυφή!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 Μεγάλη νίκη που τον έφερε μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε σήμερα ο Ατρόμητος Κ15 ο οποίος άλωσε τον Ρέντη επικρατώντας με σκορ 1-0 της αντίστοιχης του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Super League.

Το παιχνίδι κρίθηκε στη φάση του έκτου λεπτού από την οξυδέρκεια του Λέντζα που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα Κονσολάκη, τον πίεσε και κερδίζοντας την κόντρα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν ένα παιχνίδι...μπροστά τους δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και να βρουν λύσεις απέναντι στο πειθαρχημένο παιχνίδι του Ατρόμητου που έφθασε δίκαια στη νίκη.

Ξεκίνησαν  για την ομάδα του Πέτρου Κοντοβράκη οι Σταυριανάκος, Αραπίτσας, Αγγέλης, Κορομηλάς, Αλεξίου, Κουμπάρος, Πούλος, Τσαγγάρης, Λέντζας, Μπαλάφας.

Έπαιξαν και οι Πρεβεζιάνος, Ρίπης, Ευθυμίου, Αμπαρτζίδης. Την αποστολή συμπλήρωσαν οι Χριστοδούλου, Γκουτζιούπας, Πιζάνιας.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Κονσολάκη, Μίνη, Χουρδάκη, Φίλο, Κωστούλα, Σταράκη, Διαμαντόπουλο, Ρούτσι, Μοίρα, Βλέτσα, Αρσενίδη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2019 20:55