Τελευταία ενημέρωση 23:34, 19 Απρ 2024

Ρετζεπάι: Συνέντευξη με το «αστέρι» της Κ15!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Ο Ατρόμητος Κ15 αναδείχθηκε και φέτος  κυπελλούχος του Nike Premier Cup και θα εκπροσωπήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Ελλάδα στην τελική φάση του τουρνουά που θα διεξαχθεί τον Μάιο στη Δανία με τη συμμετοχή συλλόγων από όλη την Ευρώπη που κατέκτησαν το αντίστοιχο κύπελλο στις χώρες τους.

Η ομάδα της Κ15 κρύβει πολλά ταλέντα,ένα απο αυτά είναι ο  Σίλβι Ρετζεπάι, ο σέντερ φορ που ξεχωρίζει φέτος απο την πορεία της ομάδας του Ατρόμητου.  Ο Σίλβι έχει πετύχει ήδη δύο γκολ, το ένα απέναντι στην Γιουβέντους και το άλλο στον ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό ενώ τα υπόλοιπα ίσως έρθουν στην Δανία.

Ο Ρετζεπάι  αποκαλύπτεται στο peristerisports, για το που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο,τον Ατρόμητο,το κατόρθωμα 2 συνεχόμενων κυπέλλων του Nike Premier Cup αλλά και τους προπονητές του.

Πες μας λίγα λόγια για εσένα,απο που κατάγεσαι αλλά και το πότε και που ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο;

«Η καταγωγή μου είναι απο Αυλώνα της Αλβανίας αλλά έχω γεννηθεί εδώ και έχω μεγαλώσει στην Αθήνα.Ποδόσφαιρο άρχισα να παίζω στα 10 μου χρόνια στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων».

Πότε ήρθες στον Ατρόμητο και ποιος σε έφερε;

«Στον Ατρόμητο ήρθα στα 13 μου και ήρθα μόνος μου μιας και πίστευα πως έχω το ταλέντο για το παραπάνω βήμα και τα κατάφερα».

Πως σου φαίνεται η Ελλάδα και το πως νιώθεις που είσαι μακριά από τον πατέρα σου, που είναι στον Καναδά;

«Την Ελλάδα την αγαπάω διότι έχω γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ.Ο πατέρας μου είναι το στήριγμά μου, αυτός μου δίνει κουράγιο. Όταν δεν παίζω καλά μου μιλάει και μου λέει να έχω χαμηλά το κεφάλι.Παρόλο που είναι μακριά μιλάμε κάθε μέρα και έχει φύγει για να μην μου λείπει τίποτα και όνειρό του όπως και δικό μου είναι να με δει ποδοσφαιριστή».

2η συνεχόμενη χρονιά κυπελλούχος του  Nike Premier Cup και τον Μάιο στην Δανία αντιμέτωποι με ξένους συλλόγους.Πως σας φαίνεται όλο αυτό που πραγματοποιήσατε;

«Πέρυσι και φέτος η Κ15 μας ήταν πολύ ανταγωνιστική πιστεύω και το αξίζαμε και τις 2 χρονιές περισσότερο από όλους».

Ποιο είναι το μυστικό μιας τέτοιας επιτυχίας;

«Το μυστικό της επιτυχίας είναι ότι είμαστε όλοι μία οικογένεια έχουμε όλοι μας πάθος και  όρεξη για δουλειά .Πιστεύω έχουμε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα και από τα καλύτερα προπονητικά τιμ για αυτό το λόγο είμαστε πετυχημένοι».

Πως αισθάνεσαι στην οικογένεια του Ατρόμητου;

«Αισθάνομαι πολύ καλά διότι δεν μου λείπει τίποτα,  έχουμε πολύ καλό ρόστερ και πολύ καλούς προπονητές».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου στην ομάδα;

«Στόχος μου στην ομάδα είναι να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος και μέσα από τις προπονήσεις που κάνω να πάω του χρόνου στην Κ17 μετά στην Κ20 και μετά στην πρώτη ομάδα,αν όλα πάνε καλά».

Σε ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελες να μοιάσεις;

«Έχω δύο ποδοσφαιρικά είδωλα ο ένας είναι ο Μιλίτο είναι ένας σέντερ φορ που μυρίζει το γκολ ,ενώ ήταν το καλύτερο σέντερ φορ όταν άρχισα να βλέπω μπάλα και μου έχουν μείνει οι κινήσεις του.Ο δεύτερος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο επειδή ότι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει με σκληρή καθημερινή δουλειά και δεν του έχει χαρίσει κανείς τίποτα».

Ο πατέρας  σου θα σε καμαρώνει  απο μακριά .Τι μήνυμα έχεις να του δώσεις;

«Θέλω να πώ στον πατέρα μου ότι τον ευχαριστώ για όλα αυτά που έχει κάνει και κάνει για μένα και ότι δουλεύω καθημερινά για να κάνω το όνειρό του και το δικό μου πραγματικότητα».

Λίγα λόγια για τους προπονητές που σας προπονούν καθημερινά ,σας βελτιώνουν αλλά και σας εξελίσσουν;

«Θέλω να πώ ένα  μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Σωτήρη θεοδώρου επειδή ήταν ο πρώτος μου προπονητής στην Κ13 και με βελτίωσε σε πολλούς τομείς , στον κ.Βασίλη Καλτσή ο οποίος με βοήθησε στην Κ14 υπερβολικά πολύ ώστε να είμαι έτοιμος για την Κ15 και στον βοηθό προπονητή τον κ.Γιώργο Πατατανέ ο οποίος είναι το στήριγμα όλων των παιδιών και μιλάμε μαζί του για τα πάντα μιας και είναι αρκετά μικρός και μας καταλαβαίνει»

Ένα μήνυμα σου σε όσους πίστεψαν σε σας για την κούπα αλλά και την Δανία που  θα πάτε τον Μάιο;

«Ευχαριστούμε όλους όσους μας πιστεύουν και ειδικά τους προπονητές οι οποίοι μας έδωσαν  θάρρος και μας βοήθησαν να πάρουμε το τουρνουά. Εκεί θα παίξουμε με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και αυτό θα μας βοηθήσει να δούμε σε τι υστερούμε αλλά εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω μπορούμε να κάνουμε μία πάρα πολύ καλή πορεία. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση που με πίστεψε τον Δεκέμβρη όταν δημιούργησα ένα θέμα και δεν με έδιωξε από την ομάδα και από τότε έχω βάλει στόχο να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Το όνειρο όλων στην ομάδα είναι ένα τέλειο προπονητικό κέντρο,  ο Ατρόμητος θα γίνει μακράν η καλύτερη ακαδημία και αυτό το θέλουμε όλοι μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Απρίλιος 2015 14:20
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας