Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χωρίς Γιούργα - Μαστρογιάννη στη Πετρούπολη

Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με δύο απώλειες, αυτές των Γιούργα και Μαστρογιάννη ο πρωτοπόρος Γαλαξίας θα αντιμετωπίσει αύριο στη Πετρούπολη την τοπική Αναγέννηση. Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της ομάδας για το δύσκολο παιγνίδι με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στην Πετρούπολη το (15-11-2019 ώρα 15:00) Σαββάτο.
Ο προπονητής κ.ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ είναι υποχρεωμένος να πορευθεί έχοντας δύο σημαντικές απουσίες,όπως είναι αυτές των ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΥΡΓΑ και ΚΩΣΤΑ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν για επαγγελματικούς λόγους με τον ΚΩΣΤΑ ΓΙΟΥΡΓΑ να λείπει στο εξωτερικό(ΗΠΑ).
Σίγουρα είναι σημαντική η απουσία 2 εκ των βασικών γραναζιών για την λειτουργία της μηχανής της ομάδας,πλην όμως όπως έχει αποδειχθεί οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να τους αντικαταστήσουν είναι εξίσου ικανοί,σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η απουσία τους.
Άλλωστε ένα από τα όπλα της ομάδας είναι η ομοιογένεια και το βάθος του πάγκου.
Για να μην ξεχνάμε η ομάδα έχει και τις πολύμηνες και πολύ σημαντικές απουσίες,λόγω τραυματισμών των ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΣΧΑΛΗ και ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΠΙΤΤΑΡΑ.
Σε ένα δύσκολο μαραθώνιο όπως προβλέπεται να είναι το φετινό πρωτάθλημα,το βάθος και οι λύσεις που έχει η ομάδα μας θα παίξουν σημαντικό ρόλο και μια ακόμα επιτυχία του προπονητή κ. ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ είναι ότι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές, σε εγρήγορση και ετοιμοπόλεμους για την δύσκολη συνέχεια».