Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ρεαλισμός και σοβαρότητα»!

Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ρεαλισμός και σοβαρότητα είναι το σύνθημα στον Γαλαξία εν όψει της συνέχειας.

Η ανακοίνωση του περιστεριώτικου συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έθεσαν σαν στόχο κάτι καλύτερο από την περσινή 5η θέση,για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο στόχος δεν αλλάζει και παρόλο που η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση,διοίκηση τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι έχουν μπροστά τους,πολλά και δύσκολα παιγνίδια και 6-7 αντιπάλους σε μικρή σχετικά βαθμολογική απόσταση και με τους ίδιους στόχους.
Το καλό νέο είναι ότι όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουν τις δυσκολίες και η τεχνική ηγεσία με ρεαλισμό, σοβαρότητα και δουλειά,δείχνει τον δρόμο στους ποδοσφαιριστές για την συνέχεια.
Ήδη την επόμενη αγωνιστική μας περιμένει στην ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ η πολύ καλή και φιλόδοξη ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ,σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιγνίδι που έχει και μια ακόμα ιδιαιτερότητα:
Στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα συναντήσουμε τον παλιό ποδοσφαιριστή μας
(για 4 χρόνια) και μετέπειτα προπονητή μας, (για άλλα 3 χρόνια) κ. ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΑΛΤΣΑ,ο οποίος είναι ο προπονητής της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.
Η καλή πορεία της ομάδας έχει δημιουργήσει μια δυναμική και μια συσπείρωση στις τάξεις των φίλων της ομάδας,κάτι που φάνηκε στο παιγνίδι με τον ΕΡΜΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,γιατί οι φίλοι μας που έρχονται στο γήπεδο, βλέπουν ποδοσφαιριστές που είναι πραγματικά ομάδα και καταθέτουν ψυχή σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.
Συνεχίζουμε χωρίς να πετάμε στα σύννεφα με ΡΕΑΛΙΣΜΟ και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ».