Τελευταία ενημέρωση 22:39, 19 Απρ 2024

Σταμάτησε τη δράση στα 32 του χρόνια

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θα μπορούσε να παίζει για πολλά χρόνια ακόμη ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, θα μπορούσε να ήταν αυτή την στιγμή επαγγελματίας στον Ατρόμητο.

Η ρότα της ζωής όμως τον ανάγκασε να σταματήσει την ενεργό δράση σε ηλικία 32 ετών. Ο λόγος για τον Βέλιμιρ Ράντμαν που έπαιξε δύο χρόνια στον Ατρόμητο και διακρίθηκε κυρίως για την σεμνότητα του χαρακτήρα του συν ότι ήταν ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας.

Το καλοκαίρι του 2014 δέχθηκε πρόταση για να επιστρέψει κι ενώ υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια, τελικά ανακάλεσε γιατί ήθελε για επαγγελματικούς λόγους να επιστρέψει στην Κροατία. Αυτή η απόφαση όμως ήταν το σημείο-κλειδί που ως εξέλιξη είχε να πάρει η καριέρα του την φθίνουσα πορεία και αυτή την στιγμή να είναι σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής της Κροατίας στην οποία παίζει κάνοντας μια προπόνηση την εβδομάδα. Κύρια ασχολία του είναι πλέον η θέση του προπονητή τερματοφυλάκων στην Ριέκα ενώ το επόμενο βήμα του είναι να αποκτήσει και δίπλωμα προπονητή.

Ο Ράντμαν βρέθηκε στην Αθήνα λόγω του φιλικού αγώνα που έδωσε η Εθνική Ελπίδων της Κροατίας με την Ελλάδα στο γήπεδο Περιστερίου και δεν παρέλειψε να περάσει από το αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου για να δει τους πρώην συμπαίκτες του αλλά και τους ανθρώπους των γραφείων της ΠΑΕ με τους οποίους συνεργάστηκε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επίσκεψη στο Μαζαράκη η Ακαδημία Σερπάνος »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας