Τελευταία ενημέρωση 21:14, 19 Απρ 2024

Tέλος ο Κάναντι από τη Νυρεμβέργη

Κατηγορία Ποδόσφαιρο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Νταμίρ Κάναντι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Νυρεμβέργης. Η κάκιστη πορεία της γερμανικής ομάδας ανάγκασε την διοίκηση να χωρίσει τους δρόμους της με τον Αυστριακό τεχνικό, λίγους μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο Κάναντι παρουσίασε μία εξαιρειτική δουλειά στα δύο χρόνια που δούλεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου. Κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο τους Περιστεριώτες διαγράφοντας εξαιρετικές πορείες στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ κατόρθωσε να συνδυάσει τα καλά αποτελέσματα με όμορφο ποδόσφαιρο.

Η θητεία του στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, αφού ο Αυστριακός προπονητής αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση της Νυρεμβέργης και να την ακολουθήσει στην δεύτερη εθνική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για τον 49χρονο τεχνικό, αφού δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, με τον γερμανικό τύπο να αποκαλύπτει πως ήταν με το ενάμισι πόδι εκτός ομάδας τις προηγούμενες ημέρες. Η κακή πορεία της Νυρεμβέργης είχε προκαλέσει προβληματισμό στην διοίκηση της ομάδας, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, με μόλις 14 βαθμούς σε 12 αγώνες και μόλις μία νίκη σε δυόμισι μήνες.

Οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν βάλει ως στόχο την άνοδο στην Bundesliga για την φετινή σεζόν και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, κάτι τέτοιο μοιάζει ακατόρθωτο την δεδομένη στιγμή και με βάση την εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο.

Εδώ και καιρό υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για τον Κάναντι, όμως μετά και την ήττα από την Μπόχουμ με 3-1 το ποτήρι ξεχείλισε, με την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον πρώην προπονητή του Ατρομήτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΣΑ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας