Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:«ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για τις δυσκολίες του ματς με την ΑΕΚ, αλλά εκφράζοντας παράλληλα την πίστη ότι ο Ατρόμητος μπορεί να της βάλει δύσκολα, μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
Για τον αγώνα με την ΑΕΚ και τις δυσκολίες του:
«Κάθε αγώνας είναι δύσκολος. Ειδικά φέτος έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα δομημένο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Αν δεν έχεις προσοχή και συγκέντρωση κάθε παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο. Με την καινούργια μορφή του πρωταθλήματος δείχνει ότι πλην του Ολυμπιακού και ίσως του ΠΑΟΚ, όλες οι ομάδες δυσκολεύονται πάρα πολύ. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.


Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά από την άλλη πιστεύουμε στους εαυτούς μας και σαν ομάδα. Το τελευταίο διάστημα πατάμε καλύτερα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Είναι όμως μια ομάδα που έχει τις αδυναμίες της και θα κοιτάξουμε να τις εκμεταλλευτούμε».

Για τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ: «Τα δυνατά σημεία είναι ότι έχει παίκτες ποιοτικούς που μπορούν να με μία κίνηση, με μία πάσα, με μία ενέργεια να αλλάξουν το παιχνίδι. Εκεί θέλει μεγάλη προσοχή από πλευράς μας. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η προσοχή και η συγκέντρωση».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Νοέμβριος 2019 16:57