Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκανε... περίπατο με τεσσάρα

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Άγιος Ιερόθεος συνέτριψε με 4-0 τον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου.

 

Όμορφες στιγμές πρόσφερε στους φιλάθλους του ο Άγιος Ιερόθεος, πιστοποιώντας εκ νέου πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Α' κατηγορίας! Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού έκανε... υγιεινό περίπατο απέναντι στον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου και έφτασε στην επικράτηση με το ευρύ 4-0. Παρά το γεγονός ότι η γειτονική ομάδα ήταν εκείνη που 'καιγόταν' για τους βαθμούς, καθώς παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, οι 'κιτρινόμαυροι' δεν χαρίστηκαν! Αντιθέτως, έκαναν επιβλητική εμφάνιση και πήραν τη νίκη, η οποία τους εδραιώνει στην 5η θέση, δίνοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να διεκδικήσουν στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν ακόμη και πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα!

Μόλις στο 2' ο Χατζηπαναγιώτης άνοιξε το σκορ, για να ακολουθήσουν άλλα τρία γκολ στην επανάληψη. Στο 56' ο Πανούσης με κεφαλιά έγραψε το 2-0, στο 60' ο Κακλαμάνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 76' ο Μπερτσιάς διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τους Περιστεριώτες, που είχαν και δοκάρι με τον Καραγεώργο στο 80'.

Διαιτητής ήταν ο Γρίμμας, με βοηθούς τους Κουντουρέλλη και Σταύρογλου.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μυλωνάς, Κουμπούλης, Κολλιάκος, Βαγγέλης, Λουκάκης, Γεωργίου, Μπερτσιάς (80' Καρπούζας), Μπιρμπίλη, Χατζηπαναγιώτης (70' Κρεμμύδας), Κακλαμάνος (65' Καραγεώργος), Πανούσης.

ΙΑΣΩΝ: Μητρούσης, Λέσι (70' Λάγιας), Δουγιέκος (65' Φακίνος), Μπαλαρής, Βασιλάκος, Μιχαλόπουλος, Μανδαμαδιώτης, Γεγές (76' Αγγελόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Τσάτσα, Ξενάκης.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Μάρτιος 2015 10:22