Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πράγματι «είναι να γελάει κανείς»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πραγματικά είναι να γελάει κανείς!. Ο ιδιοκτήτης της μπασκετικής ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος ένα πρόσωπο που ως επενδυτής εμπνέει σεβασμό βρήκε την ραδιοφωνική εκπομπή με τον ευφυή τίτλο «είναι να γελάει κανείς» για να δικαιολογήσει την ήττα της ομάδας του από το Περιστέρι ρίχνοντας όλα τα βάρη στη διαιτησία. Και σε μια αποστροφή της τελευταίας φράσης του παραδέχεται ότι φωνάζει τώρα για να μην φωνάζει στο τέλος! Το Περιστέρι όμως γιατί του φταίει;

Ο Μάκης Αγγελόπουλος Βρήκε την εκπομπή «είναι να γελάει κανείς» για να μας πει ότι πέντε χρόνια δεν έχει ασχοληθεί με τη διαιτησία αλλά ασχολήθηκε τώρα για τη διαιτησία στο ματς με το Περιστέρι. Λες και το Περιστέρι είναι ο ηγεμόνας του ελληνικού μπάσκετ που ελέγχει τα πάντα.

Χαρακτηριστικά είπε τα εξής: «Δεν είμαστε οι γραφικοί που θα ασχολούμαστε πάντα με τη διαιτησία. Κοιτάμε πάντα τα λάθη μας. Αυτό που μας εξόργισε στο τελευταίο παιχνίδι ήταν όταν έχεις 80 σφυρίγματα και τα 78 ήταν εις βάρος μας εκεί ξεφεύγει το πράγμα Ήταν εξοργιστική η διαιτησία. Δεν έχουμε δει μέσ στο γήπεδό μας τέτοιους διαιτητές. Απέβαλλαν τον προπονητής μας ο οποίος απλά πήγε στη γραμματεία και ρώτησε για τον χρόνο. Δεν ξέρω καν αν ήταν τεχνική ποινή. Στο φύλλο αγώνος δεν έγραφε καν για την τεχνική ποινή. Γιατί απεβλήθη; Πραγματικά, πιστέψτε με δεν μας αρέσει να διαμαρτυρόμαστε για τη διαιτησία. Έχουμε επενδύσει στην ομάδα, στην ιστορία μας. Δεν είναι κάτι που το συνηθίζουμε”

 

Σε ερώτηση για το αν είναι λίγο υποτιμητικό για την ΑΕΚ να γίνεται τέτοιος ντόρος, ο Μάκης Αγγελόπουλος απάντησε χωρίς να...απαντήσειΕγώ θεωρώ ότι πρέπει να προστατέψουμε την ιστορία της ΑΕΚ, της ομάδας που έχει φέρει τον τελευταίο ευρωπαϊκό τίτλο στη χώρα, την ομάδα που έχει φέρει τις τελευταίες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Είναι η ομάδα που χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου για πρώτη φορά ένα Final 4. Σεβόμενοι όλα αυτά και επειδή είναι θέμα αρχής για εμάς και επειδή πρέπει να σεβαστούμε κι εμείς όσα έχουμε κάνει, θα θέλαμε το ελληνικό μπάσκετ να σεβαστεί αυτά που έχει προσφέρει τα τελευταία 5 χρόνια η ΑΕΚ. Έχουμε αναβαθμίσει το μπάσκετ, έχουμε πληρώσει πολλά εκατομμύρια εκτός ομάδας για να αναβαθμίσουμε το προϊόν. Τα λέμε αυτά μήπως προλάβουμε και σώσουμε το κομμάτι τώρα που είναι αρχή. Τι να το κάνουμε; Να φωνάξουμε στο τέλος;»

Παραδέχεται δηλαδή ότι φωνάζει τώρα για να μην φωνάξει στο τέλος. Τουλάχιστον το παραδέχθηκε!.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2019 18:31