Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ...ΠΕΡΙΠΑΤΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τα σενάρια για Σάββα Παντελίδη που άρχισαν να διαρρέουν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟ διαψεύστηκαν παταγωδώς καθώς ο Γιάννης Αναστασίου συνεχίζει κανονικά στον πάγκο του Ατρόμητου.

Γίνεται πλέον βέβαια ηλίου φαεινότερο ότι ο προπονητής της ομάδας ακροβατεί πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί γνωρίζοντας πολύ καλά και ο ίδιος την κατάσταση σε τέτοιο βαθμό που το ματς με τον Πανιώνιο να μοιάζει πάλι τελικός όπως πριν τρεις αγωνιστικές με τον Παναιτωλικό.

Από την άλλη πλευρά ουδείς στην ομάδα αμφισβητεί την ποιότητα της δουλειάς του, τον επαγγελματισμό του και την άψογη λειτουργία των αποδυτηρίων απλά στην πράξη δεν έχει μετουσιωθεί στον απόλυτο βαθμό. Τα πράγματα για εκείνον θα ήταν διαφορετικά ακόμη και με την ήττα από τον ΠΑΟ, αν δηλαδή η απόδοση της ομάδας ήταν τουλάχιστον υποφερτή στο πρώτο ημίχρονο, γιατί είναι αλήθεια ότι βελτιώθηκε στην επανάληψη, και δεν προβλημάτιζε σε τόσο μεγάλο βαθμό. Άλλο πράγμα μια ήττα με κάτω τα χέρια από ένα αντίπαλο που δεν είναι ανώτερός σου και άλλο μια ήττα κατόπιν μάχης και προσπάθειας.

Σε κάθε περίπτωση Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος συνεχίζουν να έχουν εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ που υιοθέτησαν το καλοκαίρι, όμως είναι αλήθεια ότι η κλεψύδρα αδειάζει και χρειάζονται άμεσα αποτελέσματα για να αρχίζει να γεμίζει πάλι.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 21:57