Τελευταία ενημέρωση 22:48, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δριμύ κατηγορώ από τον Ηρακλή Περιστερίου για τη φιλοξενία της Τερψιθέας.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Έντονες διαμαρτυρίες του Ηρακλή Περιστερίου για την απαράδεκτη "φιλοξενία" της ομάδας μας στον μεταξύ μας αγώνα με την  Τερψιθέα. Οι βωμολοχίες μερίδας "φιλάθλων" της γηπεδούχου ομάδας απο το 1ο λεπτό του αγώνα μέχρι και το τελευταίο ήταν επιεικώς απαράδεκτες. Οι απειλές κατά των παικτών μας εντός αγωνιστικού χώρου και στον πάγκο της ομάδας μας πετώντας αντικείμενα, μπουκάλια με νερό, χειρονομίες και φτυσίματα δεν περιγράφονται. Κανείς δεν προσέτρεξε να προασπίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Πήγαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και βρεθήκαμε σε "πόλεμο", πράγμα το οποίο δεν συνάδει με το αθλητικό "γίγνεσθαι¨.
Θέλουμε να πιστεύουμε οτι ο Παρατηρητής του αγώνα, σημείωσε τα έκτροπα, όπως και ο Παρατηρητής Διαιτησίας την ανύπαρκτη "προσφορά" των δύο βοηθών του Διαιτητή του αγώνα, ο οποίος σε καμμία περίπτωση δεν μπόρεσε να ελέγξει τον αγώνα.
Απευθυνόμεθα έντονα διαμαρτυρόμενοι στην αθλητική μας Αρχή και ζητάμε να προστατευτούν οι ομάδες που επιθυμούν να παίζουν ποδόσφαιρο.
Θέλουμε να επισημάνουμε οτι στον επαναληπτικό αγώνα θα είμαστε καθ' όλα φιλόξενοι όπως αρμόζει στον Ηρακλή Περιστερίου και σε κάθε ομάδα που υπηρετεί το αθλητικό ιδεώδες.
Ευχόμαστε δε, να είμαστε η τελευταία ομάδα που υπέστη "Μπούλινγκ" εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου»
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 14:49
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ψυχωμένη νίκη με Κεραυνό 2-1! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας