Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κ17 «τρελή ανατροπή» από 0-2 τον Ολυμπιακό 3-2!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Δείχνοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα, υπομονή στο παιχνίδι της και τακτικά άριστη η Κ17 του Ατρόμητου έκανε μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό τον οποίο κέρδισε με 3-2 ενώ βρέθηκε να χάνει με 0-2 σήμερα στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν το άσχημο ξεκίνημα των παικτών του Ατρόμητου και προηγήθηκαν στο 9' με πέναλτι του Λιάτσου και διπλασίασαν τα τέρματα με τον Σταμούλη στο 35'. Πέντε λεπτά αργότερα μείωσε ο Γκουτίδης με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ βάζοντας την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους παίζοντας ωραία μπάλα και η κατοχή του παιχνιδιού προκάλεσε την σωστή αποβολή παίκτη των φιλοξενούμενων στο 60'.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα το γήπεδο έγειρε προς μια πλευρά κι έτσι ο Δαλαμήτρας στο 72' και στο 77' πέτυχε τα δύο γκολ που έδωσαν τη μεγάλη νίκη στον Ατρόμητο ο οποίο μετά την ΑΕΚ καθάρισε και τον Ολυμπιακό.

Το ντεμπούτο του έκανε ο τερματοφύλακας Παπαϊωάννου ο οποίος αντικατέστησε τον ασθενούντα Νικολακόπουλο.

Ξεκίνησαν για την ομάδα του Γιώργου Κορακάκη οι: Νικολακόπουλος, Ρόκα, Λάγγας, Γκαμάνης, Ζάννης, Καραμάνης, Οικονόμου, Πάζα, Δαλαμήτρας, Γκουτίδης, Μπουρνέλης.

Επαιξαν και οι Παπαιωνάννου, Ντούλε, Ντόκο, Καλομοίρης, Παροτσίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Οκτώβριος 2019 16:21