Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αν έχουμε κάτι να «κρατήσουμε» είναι μια φωτογραφία!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Υπάρχουν αγώνες που μια ομάδα κάτι μπορεί να...κρατήσει ακόμη και μετά από ήττα της. Ο Ατρόμητος που έχασε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό μέσα στο Περιστέρι δεν έχει να κρατήσει απολύτως τίποτα γιατί απλά στο πρώτο ημίχρονο έκανε κάκιστη εμφάνιση και στην επανάληψη απλά προσπάθησε.

Αν υπάρχει κάτι να κρατήσουμε είναι η παρακάτω φωτογραφία. «Περιστέρι σημαίνει οικογένεια» είναι το πανό που ανάρτησαν οι Fentagin και πάλι οι μόνοι....διακριθέντες που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν και χειροκρότησαν τους παίκτες στο τέλος του ματς. Πολύ καλή ήταν συνολικά η εικόνα σε όλες τις κερκίδες, ειδικά στη μαθητική όπου δεκάδες παιδιά είδαν το ματς.

 Περιστέρι σημαίνει λοιπόν οικογένεια και το πρόβλημα του Ατρόμητου πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν ένα οικογενειακό πρόβλημα. Και άλλες φορές η ομάδα έχει περάσει φουρτούνες και τις έχει ξεπεράσει. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Μην ξεχνάμε ότι η Κυριακή έρχεται στο Περιστέρι ο Πανιώνιος. Για την ιστορία το γκολ του ΠΑΟ πέτυχε ο Χατζηγιοβάνης στο 43'.

Ατρόμητος (Αναστασίου): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα (80′ Μπαένα), Ανδρούτσος (69’ Νταβιώτης), Γιακουμάκης, Μανούσος, Ρόσα (61’ Βέλλιος).

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης (75’ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης, Ζαχίντ (63’ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης (71’ Κολοβός), Καμπετσής.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 14:31