Τελευταία ενημέρωση 10:28, 25 Απρ 2024

Η Κ15 ΑΔΙΚΟ (ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ) 1-1 ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Η Κ15 του Ατρόμητου με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο καθώς ο προπονητής της Πέτρος Κοντοβράκης βρίσκεται λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην Τρίπολη και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον τοπικό Αστέρα.

Με δοκάρι του Λέντζα στο 7' με φάουλ και γκολ των γηπεδούχων ξεκίνησε το πρώτο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχος να είναι ελαφρώς καλύτεροι.

Το ματς εξελίχθηκε σε μονόλογο στο β' ημίχρονο για τον Ατρόμητο που είχε ολοκληρωτική κατοχή της μπάλας και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα έστω και αν σημείωσε το γκολ στις καθυστερήσεις με τον Αραπίτσα. Μάλιστα είχε ευκαιρίες μετά την ισοφάριση με τον Τσαγγάρη για να πάρει τη νίκη

Και ως συνήθως στην Τρίπολη, η διαιτησία ήταν σκανδαλωδώς ευνοϊκή για τον Αστέρα, αυτή τη φορά δεν υποδείχθηκαν δύο καταφανέστατα πέναλτι. Το χέρι αμυντικού μέσα στη περιοχή ο διαιτητής Μπόζνος από την Τρίπολη (αμ πως) το μετέτρεψε σε φάουλ και το τάκλιν στα πόδια σε κόρνερ!

Ξεκίνησαν οι Σταυριανάκος, Αλεξίου, Αγγέλης, Κορομηλάς, Σκλάβος, Αμπαρτζίδης, Κουμπάρος, Κυριφίδης, Βελέντζας, Πιζάνιας, Τσαγγάρης.

Στην αποστολή ήταν και οι Γκουζιούπας, Αραπίτσας, Πρεβεζιάνος, Ρίπης, Μπακαούκας, Πούλος, Μπέκος.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2019 21:11
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΜΕ ΒΕΛΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΕΡΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΑΟ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας