Τελευταία ενημέρωση 09:42, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα του Σάκη Κακαβά πήρε παλικαρίσιο τρίποντο κόντρα στον Άγιο Θωμά (1-0).

 

Τα πλούσια ψυχικά τους αποθέματα κατέθεσαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Ηφαίστου οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και πήραν ένα υπερπολύτιμο τρίποντο, στην προσπάθεια που κάνουν στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας για αποφυγή του υποβιβασμού! Στο ματς που έγινε σήμερα (Κυριακή) το πρωί, οι 'κυανοκίτρινοι' λύγισαν Άγιο Θωμά και... προβλήματα, φτάνοντας σε σπουδαία νίκη με 1-0, που αυξάνει τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία!

Μεγάλος πρωταγωνιστής και ήρωας για την ομάδα του Περιστερίου ήταν ο Σέρτζιο Τσομάσι, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 76' της συνάντησης, για να πετύχει λίγο πριν το τέλος το 'χρυσό' γκολ! Ήταν το 88' όταν ο Φιλιππίδης έκανε τη σέντρα και ο 19χρονος άσος έπιασε την κεφαλιά, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χρυσικού!

Κατά τα άλλα, το ματς ήταν μοιρασμένο, με τον Άγιο Θωμά να πιέζει στην επανάληψη και να 'καρδιοχτυπά' σε ορισμένες περιπτώσεις τους γηπεδούχους, που είναι γεγονός πως στάθηκαν τυχεροί. Να σημειωθεί ότι το πολύ ενδιαφέρον ματς παρακολούθησαν περίπου 100 φίλαθλοι.

Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας, με βοηθούς τους Νιδριώτη και Λεοντακιανάκο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κολοσούσας, Κούρτης (83' Χαυλής), Μπερνικόλας, Καρακωσταντής, Σερτσάι, Λάσκαρης (68' Φιλιππίδης), Αρχοντούλης, Κατσουγιάννης, Κωνσταντακόπουλος, Σταυρινός, Βασιλείου (76' Τσομάσι)

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Χρυσικός, Φ. Ζαρκαδούλας, Αλικάι, Γ. Ζαρκαδούλας, Θύμιος, Σούφλας, Παπανικολάου, Κατσαρός, Χάβος (60' Γεωργόπουλος), Τσινιάς, Αναστασάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Κολοσούσας και το απίστευτο στόρι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας