Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοξένογλου στο Athens WFS:«Περήφανοι για την Γυναικεία Ομάδα»!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 Tην ευρωπαϊκή του προοπτική και στο χώρο του ποδοσφαίρου Γυναικών καλλιέργησε ο Ατρόμητος που συμμετείχε μέσω της Κάτιας Κοξένογλου στο 1ο διεθνές συνέδριο που έγινε στην Ελλάδα παρουσία προσωπικοτήτων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ανάμεσα τους ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

«Είναι αλήθεια ότι πρέπει και άλλα σωματεία που είναι «δυνατά» στο ελληνικό στερέωμα να αναπτύξουν το ποδόσφαιρο γυναικών για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες. Εμείς στον Ατρόμητο είμαστε υπερήφανοι για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου γιατί αγωνιζόμαστε στην Α' εθνική και τροφοδοτούμε με αθλήτριες τις Εθνικές μας Ομάδες. Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω την κ. Στέλλα Μουζάκη που έχει εμπνευστεί την Γυναικεία Ομάδα από το 2008 και μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον τα έχει καταφέρει πάρα πολύ καλά» τόνισε μεταξύ άλλων η Κάτια Κοξένογλου.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:

«Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, συμμετείχε στην πρώτη μέρα του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Ποδοσφαίρου Γυναικών, που φιλοξενείται στην Αθήνα.

Η κα. Κοξένογλου ανέπτυξε τις ιδέες του Ατρομήτου για το γυναικείο ποδόσφαιρο κάνοντας εκτενή αναφορά στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου και αναπτύσσοντας κατά την ομιλία της τους άξονες που κινείται. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν την γυναικεία ομάδα, τις διακρίσεις της όπως επίσης και τη συμμετοχή παικτριών σε διεθνείς υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Το πρώτο διεθνές συνέδριο γυναικείου ποδοσφαίρου έλαβε χώρα στο Athens Riviera Coast με εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του αθλήματος που αντάλλαξαν απόψεις και εξέφρασαν ιδέες για την ενδυνάμωση του γυναικείου ποδοσφαίρου παγκοσμίως με όρους ισότητας και διαφορετικότητας».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Οκτώβριος 2019 22:07