Τελευταία ενημέρωση 07:30, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Φοίνικας δέχθηκε την ισοφάριση στο Καλαμάκι στο 90' (1-1).

 

Για ακόμη μία φορά στάθηκε άτυχος ο Φοίνικας και δεν κατάφερε να πάρει στον αγωνιστικό χώρο εκείνο που άξιζε! Η ομάδα του Γιώργου Αλεξόπουλου βρέθηκε 'αγκαλιά' με το τρίποντο μέσα στο Καλαμάκι, όμως στο τέλος υποχρεώθηκε να περιοριστεί στον βαθμό της ισοπαλίας, που προσφέρει το τελικό 1-1 με την τοπική ομάδα.
Μόλις στο 2' ο Λάμπρος Κώτσο άνοιξε το σκορ με σουτ, όμως οι 'κυανέρυθροι' δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι το φινάλε. Οι γηπεδούχοι, που ενέτειναν την πίεσή τους στα τελευταία λεπτά, είχαν δοκάρι με τον Ελευθεριάδη στο 85', για να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Ν. Αβάσταγο στο 90'. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μπέσιου με δεύτερη κίτρινη.
Διαιτητής ήταν ο Καδδάς, με βοηθούς τους Νικολάου και Τζελέπη.
ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Χαλιμούρδας, Α. Αβάσταγος, Μποφίλιος (57' Μ. Γεροντάρης), Ελευθεριάδης, Χατζηδημητρίου, Μπούζας (78' Ν. Γεροντάρης), Χρυσολωράς (46' Λάβρενιουκ), Κοκκιναράς, Αθανασίου, Ν. Αβάσταγος, Πρέκο
ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Οικονομόπουλος (17' λ. τρ. Γκιβίσης), Αντωνίου (46' Καλιάνης), Μπαϊραμπάς, Λάσκαρης, Μπέσιος, Ψυχογιός, Κώτσο, Βακαλόγλου (67' Μέρχιο), Γεωργιόπουλος, Νομικός, Χαμοσφακίδης.

http://www.peristerisports.gr/index.php/podosfairo/foinikas/item/2167-exase-tin-efkairia
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Μάρτιος 2015 12:38
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ανέβηκε στην 9η θέση ο Φοίνικας »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας