Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιστεριώτικη μαγκιά η Κ15, την προσκύνησε ο ΟΣΦΠ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

H περιστεριώτικη μαγκιά και ψυχή που αρχίζει πλέον να διαποτίζει τις ομάδες του Ατρόμητου στις μικρές ηλικίες είναι σίγουρο ότι αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου. Μην ξεχνάτε ότι μόλις την Πέμπτη η ομάδα Κ14 γονάτισε τον Ολυμπιακό.


Σήμερα ήταν η σειρά του Ατρόμητου Κ15 που προκρίθηκε πανηγυρικά και παλικαρίσια στον τελικό του NikePremier Cup νικώντας στον  ημιτελικό τον Ολυμπιακό με σκορ 1-0. Τον Ολυμπιακό που είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και ακόμη ψάχνει να βρει τι έφταιξε και έχασε με κάτω τα χέρια από τον Ατρόμητο.

Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Ρετζεπάι στο 13’ με σουτ. Ο Ατρόμητος δημιούργησε και άλλες φάσεις για γκολ ενώ ελάχιστες ήταν οι φορές που απειλήθηκε η εστία του.


Ο προπονητής Σωτήρης Θεοδώρου ξεκίνησε τον αγώνα με την ακόλουθη σύνθεση: Τσαπάρας, Βλάχος, Σκουτέρης, Μακρής, Στόιλας, Βιταλιώτης, Αυγουστάτος, Μoυρελάτος, Ρετζεπάι, Πετσίτης, Καρατζάς. Έπαιξαν και οι Ορφέας, Πιπερίδης, Μητρόπουλος.


Για να φθάσει μέχρι τον ημιτελικό ο Ατρόμητος Κ15 έδωσε σήμερα το πρωί δύο παιχνίδια. Συγκεκριμένα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΕΠΣΑΝΑ (γκολ ο Μουρελάτος) και νίκησε την Γιουβέντους 2-0 με γκολ των Μακρή, Ρετζεπάι.


Στον αυριανό μεγάλο τελικό που θα ξεκινήσει στις 13.00 ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Καλή τύχη Ατρόμητε!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Μάρτιος 2015 21:56