Τελευταία ενημέρωση 06:42, 25 Απρ 2024

Οι παλαίμαχοι του Ατρόμητου τίμησαν τον Αντώνη Ντούριο!

Κατηγορία Παλαίμαχοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Τη μνήμη του Αντώνη Ντούριου, του ιστορικού φιλάθλου του Ατρόμητου που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο τίμησαν οι παλαίμαχοι του Ατρόμητου σε φιλική αναμέτρηση που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Ήφαιστου με αντίπαλο την «Ακρόπολις».

Στην ανάπαυλα του αγώνα μέσα σε κλίμα συγκίνησης από τα λόγια του Γιώργου Κωνσταντινίδη δόθηκαν δύο τιμητικές πλακέτες από τους Χρήστο Πάτση και Καίσαρα Τσιριμιάγκο τις οποίες θα παραδώσει στην οικογένεια του Ντούριου ο οπτικός Πέτρος Αλεξανδρής. Με τους παλαίμαχους του Ατρόμητου αγωνίστηκαν οι Βαρλάμος, Κορομηλάς, Μαρίνου, Σεροπιάν, Ρυμικής, Ελευθεράκος,  Δήμος, Κορακάκης, Καριώτης, Σπανός  Τριανταφύλλου, Κεχαγιάς, Λέκκας, Ακριβός, Ισ. Σταυριανός.

Δεν έλειψαν φυσικά οι όμορφες ατάκες από τον πάγκο προς τους παίκτες που αγωνίστηκαν, όπως «έλα βγες τώρα ο περίπατος τελείωσε», ή «πως να τον πιάσω αυτόν μόνο με καμιά καραμπίνα», ή «αυτός βγήκε νωρίς γιατί του είπαν ότι είναι έτοιμος το κέικ», ή  «έπαιξα όβερ 10-15 γκολ στο στοίχημα»!

Παρέστησαν εκτός του Γιώργου Κωνσταντινίδη, ιδρυτικού στελέχους των παλαιμάχων και οι Τσιριμιάγκος, Πάτσης, Ζαρταμόπουλος, Κότσαλος, Σταυριανός, Κώστας και Σταύρος Μισαηλίδης, Αποστόλου, Λιβαθηνός, Δημητρόπουλος.

Την δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος και  ένθερμος φίλαθλος του Ατρόμητου Μανώλης Τσαγκιώτης.

Στο γήπεδο του Ήφαιστου βρέθηκαν ακόμη οι Παύλος Μακρής, Μανωλίτσης, Κορόβηλας, Δελής.

Η Ακρόπολις με έδρα τη Σουηδία έχει πρόεδρο τον Μαρίνο Παπαντωνόπουλο ο οποίος είναι γνωστός για τους φιλανθρωπικούς αγώνες που δίνει επί σειρά ετών και τίμησε επιπλέον  για την προσφορά τους παλαίμαχους άσους του Ατρόμητου. Αστέρι της είναι ο Ροζάλες ο οποίος έχει κάνει αξιόλογη καριέρα στα ελληνικά γήπεδα.

 

 

Ο Πέτρος Αλεξανδρής παραλαμβάνει τις τιμητικές πλακέτες εκ μέρους της οικογένειας του Αντώνη Ντούριου από τους παλαίμαχους του Ατρόμητου Χρήστο Πάτση και Καίσαρα Τσιριμιάγκο

 

Ο πρόεδρος της ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ Μαρίνος Παπαντωνόπουλος ανάμεσα σε Ρυμική και Μαμωνά (παλιός αμυντικός του Φωστήρα)

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2019 22:21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φιλικό τη Δευτέρα με Φωστήρα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας