Τελευταία ενημέρωση 08:15, 23 Απρ 2024

Ζούρος: «Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πρώτο παιχνίδι μετά από 15 χρόνια στην Ευρώπη δίνει αύριο  (15/10, 19:00) το Περιστέρι με τη Γκαζίαντεπ επί τουρκικού εδάφους στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από πολλά χρόνια στην Ευρώπη και θα έχουμε την δυνατότητα να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να μπορέσουμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή των «κυανοκιτρίνων» για την αυριανή «μονομαχία» με την τουρκική ομάδα.

«Είναι μια έμπειρη ομάδα, πολύ δυνατή που έχει χάσει δυο παιχνίδια από τις πολύ ισχυρές Φενέρμπαχτσε και Τόφας και διαθέτει τον ίδιο προπονητή. Είναι ένα καλά δουλεμένο σύνολο και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε μέσα από την άμυνα μας να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Περιστερίου winmasters, αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, εξαιτίας του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Φόρτσα Περιστέρι εοε οε»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας